Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Pekmeze yarım limon sıkıp günde 2 tatlı kaşığı yiyin, hafifleyecektir

1 Beğeni

Zeytinyağı ve pekmezi kaynatıp ekmekle tüketin oda boğazı yumuşatıp iyi geliyor

Benim öksürük ne denediysem geçmedi 7 haftalık hamileyim mecbur doktorda şurup yazdı onu kullandm 4 gün ve öyle geçti öksürüğüm, eğer çok öksürüyorsaniz başka doktora danışın şurup yazıyorlar genelde

2 Beğeni

Bendede gecmeyen öksürük var

2 Beğeni

Doktrounuza danışıp ilaç kullanın gerçekten öksürük yıpratıyor insanı hele hele hamilelik de daha zor oluyor benim kullandığım şurup adı perebron

Merhaba bogazim açıyor pastil kullanabilir miyim 12 haftaligim

1 Beğeni

Canım çok geçmiş olsun… Pastil kullanımı hakkında bilgi yok ama doğal yollardan yararlanabilirsin…

Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle karıştır iç

Veya 1 yemek kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tereyağı erit ocakta sonra bir kaç damla limon damlat ye

Veya 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç canım @Minanisa

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Geçmiş olsun :two_hearts:

2 Beğeni

Merhaba canım Mucize Anne’ye hoşgeldin​:two_hearts:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Geçmiş olsun Valla ben ilaç tercih etmiyorum doğal yollardan yararlaniyorum

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face::smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon::smiling_face_with_three_hearts:

Geçmiş olsun, öksürük zor cidden

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman:

Geçmiş olsun :blush: Pekmezin içine yarım limon sıkıp yiyince iyi geliyor, deneyin isterseniz

Az tereyağında pekmez kavurup üzerine biraz limon sıkıp şurup gibi kullanabilirsiniz Bir de şu kaynatip buhar solumanizi tavsiye ederim balgam boğaza oturunca uzun süre kalabiliyor

14 haftalık oldum ama üç gündür gribim burun akıntısı öksürük baş ağrısı yaşayan var mı ne yapılabilir evde ve çalışan biriyim helpppp !!!

Tereyağında pekmez kavurup üzerine biraz limon suyu sıkıp şurup gibi kullanabilirsiniz Bir de şu kaynatip buharını soluyun iyi geliyor

1 Beğeni

Rapor alma durumunuz yok mu en önemlisi dinlenmek :sleeping:

1 Beğeni

Dinlendikten sonra deneyeceğim mide bulantısı yapar diye çoğu şeyi yemekten korkar oldum atanali bir sene oldu rapor bizde biraz sıkıntı yanımda ki bayan sorun etmiyor fakat idare biraz sıkıntılı geçmezse kadın dogumcudan alırım artık

İnşAllah hemen düzelirsiniz o haftalar da zaten ayrı bir yorgunluk oluyor :sleepy:

Geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-grip/4675

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-grip/225