Ben bol bol dinlendim meyve ve çorba tükettim balli süt ile limonata da iyi geliyor ateşin var mi diye sık sık kontrol etmelisiniz
Son haftamdayim soğuk algınlığı nedeniyle aşırı öksürüyorum koku tat alamıyorum lütfen bildiğiniz bir iyileşme süreci veya evde hazırlanabilecek bir tarif varmı kızlar
Kızlar 12 haftalik hamileyim grip olmuşum ilerlemeden nasıl geçer?
Bol bol dinlen ıhlamur, ılık ballı limon suyu iç bol bol c vitamini içeren meyveler tüket canım çok geçmiş olsun @Fethiye1
5 hafta 1 günlük hamileyim ve şu anda çok kötü grip oldum sigortam yok hastaneye gidemiyorum öksürüp hapşurdukça kasıklarım ağrıyor kızlar acil fikir ??
Ihlamur iç, bol bol c vitamini içeren meyveler tüket, yarım su bardağı ılık su yarım limon 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle tüket bu öksürük için canım çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen
Kızlar iki üç gündür çok halsizim Dünden beri de o kadar çok ağrım var ki hani karnım Kasıklarım öyle bir ağrıyor ki dün gece de hiç uyumadım sabaha kadar Sanırım Üşüttüm öksürüyorum gözlerimden ateş çıkıyor vücudum üşüyor yorganın altında olmama rağmen Üşüyorum ve çok halsizim yattığım yerden Kalkacak halim ve canım yok 4,5 aylık hamileyim Ne yapmam lazım Hani doktora gitsem hiçbir şey yapmıyor serum bile takmıyor nasıl geçirebilirim ben Bu hastalığı
Geçmiş olsun arkadaşım bol bol dinlen ateşini ölç. Ben de hamileyken iki kez olmuştum
https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-grip-asisi/138
Tesekkur ederim canım
Çok fena üşüttüm ve ilaç alamıyorum ne yapmalıyım boğazlarım pert
15.5 haftalık hamileyim
Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle tüket
bol bol dinlen bol bol c vitamini içeren meyveler tüket
birde 1 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tereyağı erit ocakta sonra ılıt az limon damlat ye
veya 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle karıştır iç canım
Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim
Rica ederim canım
Gebelikte çok zor yaa. Ben de 1 defa kötü olmuştum. Ilık ballı süt çok iyi gelmişti bana
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Çok geçmiş olsun
Gebelikte grip belirtileriyle başa çıkmak için doktorunuzun önerilerine uymak önemlidir. Genel olarak:
-
Bol Sıvı Tüketimi: Su, bitki çayları veya taze sıkılmış meyve suları içmek, hidrasyonu artırabilir.
-
Dinlenme: Bol bol dinlenmek, vücudunuzun iyileşmesine yardımcı olabilir.
-
Isıtıcı içecekler: Sıcak bitki çayları veya su içmek boğaz ağrısını hafifletebilir.
-
Buhar Inhalasyonu: Buhar inhalasyonu, burun tıkanıklığını hafifletebilir. Ancak, bu konuda doktorunuza danışmanız önemlidir.
-
Gıda Takviyeleri: Doktorunuzun onayıyla, vitamin veya mineral takviyeleri alabilirsiniz.
Kızlar sanırım grip oldum başım vücudum ağrıyor çok halsizim limonlu su ve limonlu çay içiyorum etkisi olur mu başka napabilirim
Öncelikle geçmiş olsun. Hastaneye doktora gorunsen daha iyi çünkü ilaçsız geçmiyor malesef
Canım çok geçmiş olsun canım ıhlamur bol bol c vitamini içeren meyveler tüket bol bol su iç dinlen limonlu sodada iyi