Merhaba @Cansucmrt hoşgeldiniz
Nasıl oldun arkadaşım gittin mi doktora
Doktora gidemedim düne göre sanırım giderek artacak bademciklerim çok kötü sürekli kaşınır gibi oluyor burun desen öyle başım neyin de ağrımaya başladı çok halsiz hissediyorum olmadı bugün gideceğim napim
Aksatma canım mutlaka beklemeden direk git bizede haber ver
Sağolasın teşekkür ederim yarın doktorda olacağım
Git niye bekliyorsun daha kötü olmadan git takviye almadan iyileşemezsin
Özelde bir hakkım daha vardı o kadar para verdim onu bekliyordum şimdi de kalkmış yok randevu yok yok doktor çok meşgul diyor
10 gün geçerliliği var nasıl dolu der anlamadım
Maalesef bu cuma 8. Günü oluyor haftada hiç randevu yoktu cumartesi Pazar da ise yaramaz zaten yine de gideceğim ama devlete napim
Yarına vermedi mi randevu hadi bugün doluydu ay çok garip bu hastaneler paranla bile rezil oluyorsun anam
Ne yap biliyormusun benim de surekli balgam olur Annemde de oyle keza aksam yatmadan tuzlu suyla gargara yap balgami sokup atoyor. yattigin odaya yarim saat once sogani dil yatagiyin basina koy.bide sivi al bolbol tuvaletinden ciksin
Geçmiş olsun salgim var malesef bende 1 haftadır bırakmadı öksuruk kötü insanı mahvediyor daha kotu olmadan önle rabbim şifa vrsin
Yok maalesef bacım vermesi profesöre çok talep var çok yoğun oluyor ama benim hakkım yandı tek muaneye 1570tl vermiş oldum sağlık olsun bebeğinden önemli değil ya sadece özelsin yani illaki boş bir alan vardır neyse hayırlısı
Sağolasın bacım her şeyi deniyorum sabahtandir çabucak geçsin hastalık diye yemedim şey kalmadı sürekli ağzımda bişey ama hiçbir şeye mecalim yok canım kaçtı Rabbim şifa bekleyen herkese şafi ismi hürmetine şifa versin hastalandım Elhamdülillah sağlıklı olmanın kıymetini anladım bebeğime bişey olmadan geçer inşallah
Allah razı olsun gideceğim yarın ne olursa olsun karnım ve kasıklarım çok ağrımaya başladı
Şimdi gideceğim desem eşim yanımda yok tek başımayım geçen gün nöbetçi idi sonra üst üste duruşması oldu inşallah yarın erkenden gideceğim
Ya oksurunce mi ağri vuruyor yoksa bildiğin ağriyor mu
Merhaba kızlar 2 aylık gebeyim çok fena üşüttüm grip oldum öksürüyorum bebeğe zararı varmıdır ayrıca ilaç da yasak zaten başına gelen oldu mu nasıl atlattınız
Yarım bardak ılık suya limon sıkın içine bal karabiber atıp için boğazınızı rahatlatacak inşallah
Ateş olmadığı sürece korkmayın. Bolca dinlenin, sıcak şeyler yiyin için. Mesela ballı süt bana çok iyi geliyordu