Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Hamile kaldigimdan beri burun tıkanıklığı sinüzit var böyle bir sorun yaşayan var mı doktora gidiyorum hiçbir şey vermiyor.

2 Beğeni

Burun açan fıs fıslar yasakmış evde doğal yollarla artık açabikdiğimiz kadar açıcaz nebulizatör denemiş miydiniz

1 Beğeni

Sanırım feci bir grip öksürük hakim olmaya başladı bende 12+3 haftalık hamileyim ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum riskli bir gebelik sürecim var öksürük artmaya başladı öksürdükçe bir süre sonra karnım ve kadınlarım ağrıyor biraz da ateşim çıkıyor sanırım Şifa Allah’tan ancak vesilesi birçok şeyden hamile iken bazı şeyler çok zararlı yardımcı olur musunuz hastalığı nasıl atlatabilirim​:disappointed_relieved:

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun bencede hastane gşt serum versinler yoksa çok zor atlatman bende hamileyken grip olmuştum bana serum vermişlerdi allah sana şifa versin canım

2 Beğeni

Allah razı olsun daha yeni başladı ilgilenecek lerini sanmıyorum ama başlangıç seviyesi olmasına rağmen şiddetli olacağını anladım görümcem eşi 3 çocuğu feci grip olmuş salgın mi bilmiyorum kalabalıktık bugün

1 Beğeni

Uzak durmaya çalıştım ama eşim vs sanırım bana da bulaştı

1 Beğeni

Canım çok geçmiş olsun :heart: yarın bir uzmana görün riskli gebelikten ötürü yoksailik ballı süt tarhana bol bol su meyve tüket ama mutlaka bir Dr görün

2 Beğeni

Teşekkür ederim gideyim bari başlangıç düzeyi ya bakmazlar diye endişe ettim

3 Beğeni

Bakarlar durumunu anlat riskli gebelik olduğunu söyle bakarlar mecbur

2 Beğeni

Geçmiş olsun :pensive: @AcizBirKul

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun, bence de bir doktora gidin :pleading_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim

3 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah geçer fazlalasmadan endişe ettim hala kasiklarim ağrıyor böyle baloncuk patlar gibi oluyor bazen değişik gerçekten

2 Beğeni

Geçmiş olsun canım :hibiscus: bende geçirdim kötü bi salgın 20 gündür yeni yeni iyileşiyorum

2 Beğeni

Ay gerçekten çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım 14 haftalik hamileyim bebeğim cok sukur iyi durumda bol bol su ic meyve ye sivak corbalar ic ben cok kotuydum kaç gündür gözlerimi acacak halim yok oyle bi halsizlik kemiklerim agriyor fena bi sekilde öksürük burun akintiis bas agrisi var evden asla cikmiyorum çıkmadığım halde bu durumda hastalanmam biraz mucize gibi balli sıcak sutte ic bugun ben biraz daha iyiyim cok şükür tekrardan çok geçmiş olsun :heart::heart::heart:

3 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :heart:

2 Beğeni

Hoşbuldum teşekkür ederim :smiling_face::white_heart:

2 Beğeni

Sana da çok geçmiş olsun kötü bir salgın hastalık bu ya baya baya herkes tutuyo

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Cansucmrt

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Allah razı olsun inşallah geçer bilmiyorum bizim bir komşu da öyle imiş şimdi haberim oldu Bebeğime bişey olmaz inşallah Rabbim hepimizi korusun

2 Beğeni