Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Bende cok kotu gripe yakalandım 34 haftamda 12 gun sürmüstü. :woozy_face: Ilık su iç. Birde kızılcık Reçeli kat çayına iç. Qripe iyi geliyor. Bende iciyordum. Yazda cok zordu söcak su icip çay falan icmek ama mecbur icmiştim. İlaç yazmamıştı doktorum.

Ihlamur da içe bilirsin. @Sinemdemirdas

1 Beğeni

Karınla gelen hastalık virüs müş:scream: Dikkat et arkadaşım

2 Beğeni

Karınla derken anlamadım

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Ballı süt, limonata, çorba, bol bol dinlemek ile geçer

1 Beğeni

Ihlamur içiyorum yatıp dinleneyim kötüleşmem inşallah :sweat:

2 Beğeni

Karın ağrısıyla gelen hastalık yani karın agrisi var ishal var dediye @Hasen .

Duyduguma gore virusmuş o şekilde olunca yeni virus.

Allah korusun :pray: İnşallah sende iyilesirsin @Hasen :pray:

1 Beğeni

12 hafta kızlar vücudum kırılıyor dayanamadım bir parol aldım ama simdi de icim icimi yiyor.Sorun olmaz galiba degil mi?

1 Beğeni

Birşey olmaz canım zaten hamilelikte parol öneriyorlar

1 Beğeni

Ama şimdi internetten baktım bir sorun olmuyormuş Korkma canım

Olmaz, geçmiş olsun :blush::heart:

1 Beğeni

Cok tesekkur ederim

Geçmis olsun ben antibiyotik alıyorum bazen mecburen alınması gereken ilaçlar var enfeksiyon bebeğimze en çok zarar veren bir virüs bana doktor iki adet parol üst üste içe bilirsin ağrın dayanılmicak gibi olursa

1 Beğeni

Parol güvenilir bi ilaç. Geçmiş olsun arkadaşım

1 Beğeni

Tesekkur ederim zaten evde agrilarim gecmedi acilde de parolu serum olarak verdiler. Konuya merak ettigi icin giris yapan olursa minoset ve parol kullanilabilirmis 4-5 saatte bir

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar grip oldum doktorum da bi tane antibiyotik ve suda eriyen kapsül verdi sizce bi zararı olurmu? Korkuyorum içmeyede

1 Beğeni

Gebe olduğunuzu biliyorsa ona göre zararsız bir antibiyotik vermiştir. Doktorunuza güveniyorsanız ilaçlarınızı için

Geçmiş olsun :pray::heart:

2 Beğeni

İçiniz rahat değilse başka doktorlarada danışa bilirsiniz,bakalım oda antibyotik önerecekmi. @Cnsl

Geçmiş olsun canım :green_heart:

Geçmiş olsun arkadaşım Kadın doğum uzmanı verdiyse endişe etmeyin hangi ilaçları yazdı belki burda kullanan olmuştur

Bana da 1000 mg antibiyotik verdi kullanıyorum iyileştirdi 14 taneydi enfeksiyonu azalttı doktor verdiği için güvenle içiyorum

Agumentin 1000 bende kullandım bir sıkıntı yok.

1 Beğeni