Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Çok sağ olun bir de pastil aldım ama kullanmakta bir sakınca oluyor mu

2 Beğeni

Hamilelikte ilaç kullanmadan önce Doktoruna sormalısın @Nis :orange_heart:

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben bol bol çorba, ballı süt, limonata içtim ateşinizi kontrol etmeyi aksatmayın

1 Beğeni

Kızlar merhaba ben 2 gündür çok kötü öksürüyorum öksürmekten belim ağrıyor ve burun akıntısı falan ben ne yapmalıyım sizce

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım çok zor bende aynı durumdayım hala öksürükten çocuk bile karnimda rahatsız oluyor :innocent: bol bol dinlenmek lazim

1 Beğeni

Tesekkur ederim evet çok zor :smiling_face:

1 Beğeni

Geçmiş olsun :pleading_face: bol bol dinlenin sıcak çorba ballı süt ve limonata içmelisin arada ateşine bak :pleading_face:

Sıcak ballı süt iyi gelecektir

Geçmiş olsun :pray::heart:

@Medya merhaba şerbetli ilaç var çocuğa zararı yok doktorum bana öyle ilaç yazmışdı çok iyi geliyor ösküreğe ben geceleri hiç uyumuyordum çok rahatsız yapıyor doktoruna söyle sanada tavsiye görürse kullan

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun, Malesef ben de öyleyim bir de son haftalarım o da korkutuyor. İnşallah bir an önce iyileşiriz :palms_up_together:t4: Bol bol meyve ye, bol bol su iç, limon sık iç sade sade, sarımsaklı yoğurt yap karıştır ye doğal antibiyotik, yemeklerin yanına soğan ye, nane limon ya da ıhlamur iç ama çok içme bunları günde bir kez yeter bitki çayı hamilelikte tüketimi az olmalı, sütü ısıt ballı süt yap iç ben bunlarla hafifletmeye çalışıyorum çok yararı oldu bunların ve tabi bol bol dinlen ateşin yoksa eğer battaniye Yorgan altına gir terle hastalığı vücudun atsın

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende öyle yapıyorum yapıcak başka bişi yok​:smiling_face:

3 Beğeni

Onu da bi deniyim teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Onu deniyorm bende teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim sizede bende öyle yapıyorum inşAllah iyi gelir :smiling_face:

1 Beğeni

Tereyağını ocakta eritip üzerine pekmez koyup bir taşım kaynatın sonra sıcak su ile karıştırıp için aç karna günde 2 kez gögüsü çok güzel yumuşatıp öksürük kesiyor

3 Beğeni

Kızımda yapıyorum bunu, muhteşem bir şey

3 Beğeni

Yarım limon yarım su bardağı ılık su 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber karıştır iç yavaş yavaş öksürüğe iyi geliyor balgamı atıyor Yada bir bardak sıcak süte 1 çay kaşığı karabiber at oda rahatlatıyor

2 Beğeni

Çok şiddetli grip oldum 17 haftalık hamileyim ne iyi gelir

2 Beğeni

Benim de sabahtan beri karın ağrısı hafif ishal var şimdide çok halsizlik oldu :frowning:

1 Beğeni