Genelde müdahale etmiyorlar canım
Ballı süt iyi gelecektir
Geçmiş olsun ![]()
![]()
Genelde müdahale etmiyorlar canım
Ballı süt iyi gelecektir
Geçmiş olsun ![]()
![]()
Geçmiş olsun arkadaşım bol bol dinlen meyveni çorbanı eksik etme ballı süt limonata bunlar da iyi geliyor. Ateşini takip et
Teşekkür ederim hepinize parol kullan dediler kullanmadım baş ağrısı çok kötü gözlerime vuruyo önerilerinizi denicem ![]()
![]()
3 aylık hamileyim çok fena grip oldum boğaz ağrısı burun akıntısı mide bulantısı hepsi biryandan ne yapabilirim hanimlar
Ballı süt iç
Sarı zemcefili pişirdiğin ılık suya birtutam at iç oda iyi geliyor.
Tuzlu suyla gargara yapa bilirsin boğazın için iyi gelir. Daima yabında ılık suyun olsun hep iç , bedeninde su çoğalsın ki ateşi var olmasın
Merhaba canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Öncelikle cok geçmiş olsun canım bol bol su ic ilik balli limon tuket ihlamur ogazin icin az suyla karistirilmis sirke ile gargara yap veya tuz ile mikroplari öldürsün tarhana tavuk corbasi tuket bol bol c vitamini iceren meyveler ye ve dinlen canim
Merhaba @Fatmanur25 hoşgeldiniz
bol bol dinlenin boğaz ağrısına ballı süt iyi geliyor ![]()
Merhaba arkadalşar 31haftalık hamileyim ne kadar korunmaya çalışsamda hastalandım grip oldum doktorum serum söyledi taktırdım ama yinede endişeliyim bebeğime zararı olur diye bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim![]()
bende hamileliğimi 33 haftasında grip oldum ateşim falan hastalandım 12 gün sürdü. 4 gün serum takıldı bana.katkılarını doktor hamileliğe zararı olmadığı şekilde seçiyor. Geçmiş olsun canım
Serumun bir zararı olmaz içine ilaç eklediler mi
Doktorunuz önerdiyse korkmayın
Geçmiş olsun ![]()
@Cansu evet ilaç katılıyor bebeğimin haraket etdiğini gördüğüm zaman korkum azalıyor haraket etmeyince hemen karnımla oynuyorum bir şey olur diye endişeli olduğum için )
Kizlar Bugün Benimde Boğazım fena Giciqlaniyor kuruyor Su İçiyorum ılık hic bisey Yardım etmiyor ve son 2 haftadan sonra Sezaryan olucam Korkuyorum acaba Hastalanacami O yüzden böyle oldum son haftalarda Bu neydi ya Ne yapsam acaba iyi gelir bogazima Sezaryan Sirasinda insallah Giciglanma falan olmaz Olursa zor olucak Biliyorum ![]()
@Mucizebebek2023 bendede aynen öyle geldi canım hemen doktorundan boğaz için ilaç iste ne yapsan geçmiyor ancak serum ilaçla geciyor geceleri uyumayacaksın öskürekten
Nasıl oldunuz @Günel hanım ![]()
Çok fena grip oldum hamilelik sürecinde nasıl atlatacagim bunu neler yiyip içmem gerekiyor![]()
meyve su tüketin bol bol çay su.Mandalina da iyi gelir bağışıklık sistemini güçlendirir
Bol bol ılık su iç , sıcak çorba iç, meyve sebze tüket bol bol,ballı süt iç,akşam uyuduğunda süt kaynat içine sarı zencefil kat 1 tutam öyle iç. Ben 33 haftamda 12 gün hadtaydım yapıyordum bunlardan. Birde doktor bana serum yapmıştı 4 gün serum yaptılar bana.kendime gelemiyordum bir türlü. Geçmiş olsun @Nis
Ballı süt iyi geliyor