Sıradaki doktor kontrolünüz ne zaman

Merhaba cansu hanim iyiyim çok şükür forumdan bilgilenmeye çalışıyordum :slight_smile: Randevum güzeldi herhangi bir sorun görünmedi bana yumurta ultrason çıktısı bile verdi şaşırdım ilk kez bı doktor verdi:)) Cumartesi bidaha çağırdı yarın gideceğim bakalım yeterince büyüdümü bakacak şuan 11 11 buçuk 2 adet öncü söyledi ama başka yumurtalarim da varmış bakalım neler olacak keşke bı an önce olsa da biz de oh desek çok hasretiz olumlu haberlere inanın… Dua edin bana lütfen :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Ne güzel :cherry_blossom: Yok daha vermedi onu ya 10. Haftada mı veriyor onu? İkili testten sonra mı görücez acaba…

1 Beğeni

Sizin hamile olmanız için dua ediyorum. İnşallah sizinle hamilelik randevuları hakkında da konuştuğumuz günler de gelecek :innocent::heart_hands:

1 Beğeni

@Redanna
Günaydın arkadaşım
Dualarım seninle
İnşallah randevun güzel geçer güzel haberler alırsin :heart_hands:

16 mayıs​:smiling_face_with_three_hearts: Detaylı ultrason olacak inşallah her şey çok güzel ve sağlıklıdır :purple_heart:

1 Beğeni

Çok az kalmış. İnşallah güzel haberler alırsınız. Detaylı ultrason tecrübemi anlattığım konu vardı sizi oraya etiketliyim belki fikir olur size :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşallah :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: sabırsızlıkla bekliyorummm

2 Beğeni

Günaydın canım bugünde 15 mm olmuş pazartesi birdaha çağırdı ve artık iğne yapacağız Gelişme güzel dedi sanırım sorun yok .Bana tavsiye edebileceğiniz deneyimleriniz varmıdır acaba bu süreçte

1 Beğeni

Buda yumurta gelişimim alttaki ilk gittigimdeki boyutu iyimi sizce

1 Beğeni

17 Mayıs detaylı ultrason :cherry_blossom: Heyecanla bekliyorum :hugs:

1 Beğeni

Bence yumurta olgunluğu çok güzel. :innocent:
Çok güzel bir doktor bulmuşsunuz. :heart:

1 Beğeni

Artık ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum :star_struck::heart_hands:

2 Beğeni

Okudum yazınızı çok bilgilendirici olmuştu ekran resmi de aldım hatta :cherry_blossom: böyle her şeye sıkılmadan uzun uzun cevaplar vermeniz okuyanlar için de çok bilgilendirici oluyor. Kendi adıma teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Siz memnun olduğunuzda ben daha çok mutlu oluyorum. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim :heart_eyes::innocent:

1 Beğeni

@Redanna
Günaydın arkadaşım
Ben eminim bugün 18mm oldu haberini alıcaz
Gün boyu bu haberi kutlayıp mutlu olucaz :bouquet::partying_face:
:blush::innocent:

1 Beğeni

Merhaba cansu hanim 17 buçuk gördü doktorum :smile:
Çarşamba bidaha gidicem ultrasonda bakarken biraz zorlandı 2 yumurta yanyana mi yoksa tek yumurta mı büyüdü emin olamadigindan bidaha gidicem inşallah sorunsuz devam ederim bu sürece :))

1 Beğeni

:star_struck::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:
Bu çok güzel bir haber
Sanırım artık çatlayacak

1 Beğeni

@Seray2023
Merhaba Seray Hanım nasılsınız
İkili test sonucu bekliyordunuz güzel haberler aldınız mı :blush:

1 Beğeni

Merhaba larboncelikle merak ettiniz için teşekkür ederim ennabizda henüz göstermiyor çıktığı haftaya Çarşamba günü gitcem bakalım çıkmış mi çıkmamış mi bakalım

2 Beğeni

Rica ederim. Hatırlamak benim de cok hoşuma gidiyor
Artık ben de sizinle beraber heyecanla bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts: