Merhaba cansu hanim iyiyim çok şükür forumdan bilgilenmeye çalışıyordum Randevum güzeldi herhangi bir sorun görünmedi bana yumurta ultrason çıktısı bile verdi şaşırdım ilk kez bı doktor verdi:)) Cumartesi bidaha çağırdı yarın gideceğim bakalım yeterince büyüdümü bakacak şuan 11 11 buçuk 2 adet öncü söyledi ama başka yumurtalarim da varmış bakalım neler olacak keşke bı an önce olsa da biz de oh desek çok hasretiz olumlu haberlere inanın… Dua edin bana lütfen
Ne güzel Yok daha vermedi onu ya 10. Haftada mı veriyor onu? İkili testten sonra mı görücez acaba…
Sizin hamile olmanız için dua ediyorum. İnşallah sizinle hamilelik randevuları hakkında da konuştuğumuz günler de gelecek
@Redanna
Günaydın arkadaşım
Dualarım seninle
İnşallah randevun güzel geçer güzel haberler alırsin
16 mayıs Detaylı ultrason olacak inşallah her şey çok güzel ve sağlıklıdır
Çok az kalmış. İnşallah güzel haberler alırsınız. Detaylı ultrason tecrübemi anlattığım konu vardı sizi oraya etiketliyim belki fikir olur size
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorummm
Günaydın canım bugünde 15 mm olmuş pazartesi birdaha çağırdı ve artık iğne yapacağız Gelişme güzel dedi sanırım sorun yok .Bana tavsiye edebileceğiniz deneyimleriniz varmıdır acaba bu süreçte
17 Mayıs detaylı ultrason Heyecanla bekliyorum
Bence yumurta olgunluğu çok güzel.
Çok güzel bir doktor bulmuşsunuz.
Artık ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum
Okudum yazınızı çok bilgilendirici olmuştu ekran resmi de aldım hatta böyle her şeye sıkılmadan uzun uzun cevaplar vermeniz okuyanlar için de çok bilgilendirici oluyor. Kendi adıma teşekkür ederim
Siz memnun olduğunuzda ben daha çok mutlu oluyorum. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim
@Redanna
Günaydın arkadaşım
Ben eminim bugün 18mm oldu haberini alıcaz
Gün boyu bu haberi kutlayıp mutlu olucaz
Merhaba cansu hanim 17 buçuk gördü doktorum
Çarşamba bidaha gidicem ultrasonda bakarken biraz zorlandı 2 yumurta yanyana mi yoksa tek yumurta mı büyüdü emin olamadigindan bidaha gidicem inşallah sorunsuz devam ederim bu sürece :))
Bu çok güzel bir haber
Sanırım artık çatlayacak
@Seray2023
Merhaba Seray Hanım nasılsınız
İkili test sonucu bekliyordunuz güzel haberler aldınız mı
Merhaba larboncelikle merak ettiniz için teşekkür ederim ennabizda henüz göstermiyor çıktığı haftaya Çarşamba günü gitcem bakalım çıkmış mi çıkmamış mi bakalım
Rica ederim. Hatırlamak benim de cok hoşuma gidiyor
Artık ben de sizinle beraber heyecanla bekliyorum