@Seray2023 hoş geldin nasılsın
Hoşbulduk iyim saol sen nasilsin
Bende bekliyorum bakalım
Bende iyiyim tskurler
Rica ederim ne demek
@afrikanın_gelini54 15 dakikaya süresi dolar şuan talep açıldı
@Redanna
Günaydın
Randevunuz nasıl geçti güzel haberler geldi mi
@Sona nasıl oldun ağrıların geçti mi dün çok mutsuzdun
Ben geçen hafta gittim,şeker yukleme,detayli ultrason yapildi.Birde İnsAllah 2 haziran gidicem
Hayırlı olsun randevun nasıl geçti. Galiba sohbette konuşmuştuk suyum sınırda doktor tatlı yeme dedi demistin değil mi
Ben bebegimle ultrasona giricem,inşallah iyi haberler alırız.dua edin
Randevum 16.30da bakalım beklemedeyim :))
Evet biraz konusmusduk,ama sınırda diyil her sey normal,toklukda şeker yuksek çikmisdi,bebeğin suyu da artış olmasın diye tatli yeme dendi
Benim suyum sınırdaydı normal seviyeye gelmiş
Bende de gizli şeker var
Çok şukur sendemi tatlı diyetindeydin?
Evet doktorum tatlı yeme dedi.
Havuç da suyu arttırıyormuş. Ayda sadece 2 tane havuç yedim.
Şimdi normal seviyeye gelmiş.
Bol bol su içtim
@Canson59
Bebeğin cinsiyeti bugün belli olacak hissediyorum
@elifdrcnyrk
Güzel haberler bekliyoruz
Çok güzel sorular hazırlamıştık. Cevaplarıni ben de merak ediyorum
Eve yeni geldim. Her sey normal çok şükür bayağı uzun sürdü detayı ultrason bebisimiz yüzünü göstermemek icin bayagi direndi. Hep elini ayağını yüzüne getirdi o yüzden malesef net görüntü cekemedi doktorumuz. Ancak diger her sey yolunda. 23 Eylül doğum olarak söylendi. Amnios sıvım da normal çıktı yani gebelik şekeri ile ilgili bir sorun yok Bebisimizin degerleri de iyi normal ayarda seyiriyor
Çok sevindim. Uygulamadaki tarih ile aynı tarihi mi söyledi.
Ben doğum şeklimi sordum daha belli olmaz dedi. Doğum şekli belli olmaz ama tarihini söyleyim deseydi keşke
Hayir uygulamayla 1 hafta var arasında. Doğum şeklini ben de sormadım daha erken diye düşündüm. 15 Mayıs’ta normal randevum var o zaman doktoruma soracağım
Selam Özele gittim öğrendim direk gorunuyodu erkekmis