Sıradaki doktor kontrolünüz ne zaman

@Seray2023 hoş geldin nasılsın :innocent:

2 Beğeni

Hoşbulduk iyim saol sen nasilsin

2 Beğeni

Bende bekliyorum bakalım

1 Beğeni

Bende iyiyim tskurler :innocent:

1 Beğeni

Rica ederim ne demek

2 Beğeni

@afrikanın_gelini54 15 dakikaya süresi dolar şuan talep açıldı

1 Beğeni

@Redanna
Günaydın
Randevunuz nasıl geçti güzel haberler geldi mi :blush:

@Sona nasıl oldun ağrıların geçti mi dün çok mutsuzdun

1 Beğeni

Ben geçen hafta gittim,şeker yukleme,detayli ultrason yapildi.Birde İnsAllah 2 haziran gidicem​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun randevun nasıl geçti. Galiba sohbette konuşmuştuk suyum sınırda doktor tatlı yeme dedi demistin değil mi

Ben bebegimle ultrasona giricem,inşallah iyi haberler alırız.dua edin​:pray:

1 Beğeni

Randevum 16.30da bakalım beklemedeyim :))

1 Beğeni

Evet biraz konusmusduk,ama sınırda diyil her sey normal,toklukda şeker yuksek çikmisdi,bebeğin suyu da artış olmasın diye tatli yeme dendi

1 Beğeni

Benim suyum sınırdaydı normal seviyeye gelmiş :partying_face:
Bende de gizli şeker var

1 Beğeni

Çok şukur sendemi tatlı diyetindeydin?

1 Beğeni

Evet doktorum tatlı yeme dedi.
Havuç da suyu arttırıyormuş. Ayda sadece 2 tane havuç yedim.
Şimdi normal seviyeye gelmiş.
Bol bol su içtim

@Canson59
Bebeğin cinsiyeti bugün belli olacak hissediyorum :angel:t3:
@elifdrcnyrk
Güzel haberler bekliyoruz
Çok güzel sorular hazırlamıştık. Cevaplarıni ben de merak ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Eve yeni geldim. Her sey normal çok şükür bayağı uzun sürdü detayı ultrason :sweat_smile: bebisimiz yüzünü göstermemek icin bayagi direndi. Hep elini ayağını yüzüne getirdi o yüzden malesef net görüntü cekemedi doktorumuz. Ancak diger her sey yolunda. 23 Eylül doğum olarak söylendi. Amnios sıvım da normal çıktı yani gebelik şekeri ile ilgili bir sorun yok :hugs: Bebisimizin degerleri de iyi normal ayarda seyiriyor :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok sevindim. Uygulamadaki tarih ile aynı tarihi mi söyledi.
Ben doğum şeklimi sordum daha belli olmaz dedi. Doğum şekli belli olmaz ama tarihini söyleyim deseydi keşke

1 Beğeni

Hayir uygulamayla 1 hafta var arasında. Doğum şeklini ben de sormadım daha erken diye düşündüm. 15 Mayıs’ta normal randevum var o zaman doktoruma soracağım :smiling_face:

2 Beğeni

Selam Özele gittim öğrendim direk gorunuyodu erkekmis :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni