Sıradaki doktor kontrolünüz ne zaman

Merhaba anneler, bebeğinizi ne zaman görmeye gideceksiniz? Hangi işlem yapılacak?

Merhaba @elifdrcnyrk nasılsın randevunuz nasıl geçti? Bebek nasıl :innocent::pregnant_woman:t2:

Güzel gecti bebisim de sağlıklı cok şükür. Cinsiyetimiz erkek :hugs: ufak bi pipimiz var :joy::joy:

3 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::star_struck::star_struck::star_struck: çok sevindim. İkimiz de oğlan anası oluyoruz. Sağlıkla gelsinler

2 Beğeni

Aminnn İnsallahh evettt :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

28 nisan randevum var benimde oğlum olucak inşallah :heart_eyes:

1 Beğeni

Maşallah, sağlıkla gelsin. Hamileliğiniz nasıl geçiyor. Benim 2. Trimester sanki bir anda bitti.

Nasılsın @Esved kontrolün nasıl geçti, bebiş nasılmış :innocent:

@Cesurumm sen ne zaman bebeğini görmeye gideceksin

Ben en son,martın 22i gitmişdim.domtoruma uzağım diye gidip gelemiyorum istedigim zamanlar.
Doguşdan birkaç gün öncə gidicem inşallah . ,Dogusun tarihin oyrenmeye ameliyyat gununu yani
İnşallah .:slightly_smiling_face::pray:

Şeker testi, detaylı ultrason vs gibi testlerin aksamayacak mı?

1 Beğeni

Şeker testini ben 1 ayımda yaptirmişdim canim​:slightly_smiling_face:

Tüm hamilelerde mi öyle? Burda her tahlil farklı gebelik haftalarında yapılıyor. Mesela şeker testi 24. Haftada yapılıyor. Sizde tahlil icin sıralama var mı

1 Beğeni

Hayır bizde tahliller hepsi bir günde yapılıyor zaten.
Benim doktorum dedi ki .İdrardan ,şekerden,kandan,birde ümumi. Tahlil vericeksin cevapları bana getir dedi.öyle yaptik bizde…ablamdada oyle yapmiştilar.

1 Beğeni

Teşekkür ederim biz de senin sayende yeni kültürler öğreniyoruz

1 Beğeni

Birşey değil, bildiğimi paylaşıyiyorum.yardımcı oluyorumsa ne mutlu bana​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

@Cici nasılsın bebeğin nasıl doktor ne dedi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Bugün tam 8 haftalık oldu, kalp atışını duyduk. 2 mayıs da randevum bakalım o zaman ne görücez :slight_smile:

2 Beğeni

Maşallah, sıradaki ultrosonda bebeği renkli görebilirsiniz, 10. Haftamda bebeğin iki bacak arasını çekmişti. Ama söylememişti. Bacak arasıni çekerse bakalım mı? :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni