Merhaba anneler, bebeğinizi ne zaman görmeye gideceksiniz? Hangi işlem yapılacak?
Merhaba @elifdrcnyrk nasılsın randevunuz nasıl geçti? Bebek nasıl
Güzel gecti bebisim de sağlıklı cok şükür. Cinsiyetimiz erkek ufak bi pipimiz var
çok sevindim. İkimiz de oğlan anası oluyoruz. Sağlıkla gelsinler
Aminnn İnsallahh evettt
28 nisan randevum var benimde oğlum olucak inşallah
Maşallah, sağlıkla gelsin. Hamileliğiniz nasıl geçiyor. Benim 2. Trimester sanki bir anda bitti.
Nasılsın @Esved kontrolün nasıl geçti, bebiş nasılmış
@Cesurumm sen ne zaman bebeğini görmeye gideceksin
Ben en son,martın 22i gitmişdim.domtoruma uzağım diye gidip gelemiyorum istedigim zamanlar.
Doguşdan birkaç gün öncə gidicem inşallah . ,Dogusun tarihin oyrenmeye ameliyyat gununu yani
İnşallah .
Şeker testi, detaylı ultrason vs gibi testlerin aksamayacak mı?
Şeker testini ben 1 ayımda yaptirmişdim canim
Tüm hamilelerde mi öyle? Burda her tahlil farklı gebelik haftalarında yapılıyor. Mesela şeker testi 24. Haftada yapılıyor. Sizde tahlil icin sıralama var mı
Hayır bizde tahliller hepsi bir günde yapılıyor zaten.
Benim doktorum dedi ki .İdrardan ,şekerden,kandan,birde ümumi. Tahlil vericeksin cevapları bana getir dedi.öyle yaptik bizde…ablamdada oyle yapmiştilar.
Teşekkür ederim biz de senin sayende yeni kültürler öğreniyoruz
Birşey değil, bildiğimi paylaşıyiyorum.yardımcı oluyorumsa ne mutlu bana
@Cici nasılsın bebeğin nasıl doktor ne dedi
Bugün tam 8 haftalık oldu, kalp atışını duyduk. 2 mayıs da randevum bakalım o zaman ne görücez
Maşallah, sıradaki ultrosonda bebeği renkli görebilirsiniz, 10. Haftamda bebeğin iki bacak arasını çekmişti. Ama söylememişti. Bacak arasıni çekerse bakalım mı?