Sıradaki doktor kontrolünüz ne zaman

Ay bakalım çok merak ediyorum cinsiyetini​:face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@eceaydın nasılsınız bebeğiniz kocaman olmuş mu :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

Merhaba biraz önce öğrenebildik. Tam 9 haftalık olmuş kafası gövdesi kol bacaklarını gösterdi :sweat_smile: kalp atışlarını duyduk şükür
Tedbir amaçlı bi proluton yazdı onu yaptırcaz. 3 hafta sonra kontrolde cinsiyeti öğrenebilirmişiz​:blush:

2 Beğeni

İyi olmanıza çok sevindim. Kalp atışlarını duyunca neler hissettin.
Maşallah size allah nazarlardan saklasın

1 Beğeni

Amin hepimizi inşallah çok teşekkürler :blush:
İnanamadım hem aşırı sevindim sağlıklı olduğu için hem de onu görmeme kalbinin sesini duymama rağmen hamile değilmişim benim değilmiş gibi geliyor çok acayip :sweat_smile:

2 Beğeni

Bebek hareketini hissetmeye başlayınca hamilelik daha da keyifli oluyor :innocent:

2 Beğeni

5 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Tanışalım mı? kimler nereden?

18 haftaligiz 20 23 hafta arası genel test için gidecegim daha cinsiyetini göremedik gostermiyo :laughing::laughing:

1 Beğeni

Mahremiyet duygusu şimdiden gelişmiş :innocent: cinsiyet bilmeyince alışveriş de yarım kalıyor. Olsun bebiş sağlıklı olsun yeter bize :innocent:

Elbette ki hepimizin ki ama insan merak ediyo :blush::blush:

1 Beğeni

@ozlemmustafa.demirca nasıl oldun? Yalancı sancılar geçti mi? Sıradaki randevun belli oldu mu?
İkimiz de dip dibe gidiyoruz :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

Bencede oyle dusunuyorum

1 Beğeni

@Yusifin-annesi @Kosemerve hanımlar nasılsınız bebişiniz nasıl? Güzel haberler aldınız mı? :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızlar merhaba ben ilk doktor randevuma 3 mayısta gideceğim :heart_eyes: heyecanlıyım

1 Beğeni

:star_struck::smiling_face_with_three_hearts: belki kalp atışını bile dinleyebilirsin
Güzel haberlerini bekliyoruz. :innocent:

Doktor randevum benim onumuzdeki hafta nedense mesajlara ulaşamadim

1 Beğeni

Ben iyim canim bu gun doktora gittim bebeğim iyi cok şükür

1 Beğeni

29 mayıs gidicem inşallah doktora

1 Beğeni

Çok sevindim. Ağrıların için ne dedi

1 Beğeni

Normal dedi rahm büyüdükçe öyle oluyormuş

1 Beğeni