Doktor bir ay sonra gel dedi suanda detaylı ultrasonda 2 ağustos dogum gözüküyor
Ben de detaylı utrason doktoruna sordum daha belli olmaz dedi. Bana da söylesinler
1 ay sonra ne zaman
2o mayistan itibaren gel dedi doktor
@Banu
@Kubra0
@kübrasldz
@Mutlubiranne_1
@Tamella (?)
Günaydın arkadaşlar, randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı
Bebiş nasılmış
Tamella senin randevu gününden emin olamadım.
Benim bugündü ama cumaya erteledik. Gidince hemen buraya yazıcam
Merhaba şimdi doktordan geldim bugün bebeğim 3mmden 7,5mmye çıkmış beta ve kese çok güzelmiş her şey yolunda ilerliyor denildi bende sol yumurtalıkta kist veya tümör olabilir denilen bir kitle vardı ona baktılar 34 mm idi oda şuan 29 mm olmuş düşüyor ve yok olacak dedi doktorum, birde kahve akıntım vardı söylemiştim ama sık olan bir durum değildi günde bir kere falan doktor yaklaşan adet döngüsü döneminde olabilir yerleşme döneminde olur dedi endişelenme bol bol su iç dinlen ve stres yapma dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim bebeği gorecekmisiz diliyorum bebeği görüp daha da mutlu olalım çok heyecanlı bir gün geçirdim diliyorum ki daha da güzel haberler alalim
@Kubra0 23 mayıs mı?
Güzel haberler almana çok sevindim inşallah kist eriyip yok olur
@Esma
@anon43023311
@Redanna
@Nergiz13
@elifdrcnyrk
Günaydın kızlar, randevunuz nasıl geçti? Güzel haberler aldınız mı?
Günaydın Saat 13.00 da randevum
Günaydın Saat 13.40 randevum
Ben Tetanoz aşısı oldum, ayriyetten kan tahlili yaptırdım bakalım sonucu bekliyorum. Kalp atışını dinledi, kilomu ölçtü. Cok ilgililer gercekten ebemden cok memnunum zaten
Aşın hayırlı olsun. Kaçıncı haftadasın
Kızlar selam 15 Mayıs’da geliyor benim oğlan Dönmedi o sebepten sezeryan olacak doğumum
Vaoov anneler gününde anne oluyorsun
Biliyorum sen de benim gibi normal doğum yapmayı çok istiyordun. Keyfi bir sezaryen değil. Üzülme.
Bebek sağlıkla gelsin. Ben çok sevindim.
Konu aç sezaryen olan anneler tecrübesini paylaşsın
şimdi geldim doktordan 23 hafta 2günlükmüş herşeyi iyi normal dedi doktorum 560 grammış normal mi sizce ? bana biraz küçükmüş gibi geldide tahmini 4 ay kaldı doğurmaya ama hala 560 gram kilosu az gibi geldi bana
Maşallah güzel geçmesine çok sevindim.
Kilosu normal. Benim 26 haftalık 836 gösteriyordu.
Seninkisi tam kıvamında.
Nebileyim ben düşündüm ki,şunun şurasında 3 ay kalmış ama küçücük
Bazen bana da sanki bebek bir deri bir kemikmiş gibi geliyor. Daha gelişim aşamasında olduğu için büyür.
Şuan kilosu iyi.
Aslında madem 15 Mayısda olabiliyor 4 gün daha ekleyelim 19 Mayıs da gelsin dedim doktora da çalışmıyorum dedi Kayınvalidemin doğum günü 14 Mayıs bide En sevdiği gelini olcam