Sıradaki doktor kontrolünüz ne zaman

Vaoov. Çanta hazırlamak için de zaten anneni bekledin. Bir de doğum gününe denk getirdin.
Benim gelinim olsan ben de seni çok severdim :rofl::rofl::star_struck::partying_face::partying_face:

Son aylarda hızlanıyor büyümesi merak etme :upside_down_face: Benimki de geçen p.tesi 2.850ydi bugün 2.970 olmuş. Ayın 15inde doğumum olacak 3.200 3.300’le alırız dedi doktor :hugs::heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

@Mutlubiranne_1 Sıla Hanım bakın burda da Esma Hanım’ın 3 kilo.
Canınızı sıkmayın. Bebeklerin cigeri 35. Haftada tamamlanmış oluyor. Bebek ciğerlerini sizi koklamak için hazırladı. Size kavuşmayı bekliyor :star_struck::partying_face:
İkiniz için de çok mutluyum

1 Beğeni

inşaAllah sağlıklı kucağına alırsın​:blush::blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederimm :smiling_face_with_three_hearts: 19+3 deyim :baby:

1 Beğeni

1 ay sonra gel demiştir. Dedi mi

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation: İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Çok güzel təbriklər​:blush:

3 Beğeni

Ben 5 ayımı dunntamam etdim,allaha şükür :pray:

2 Beğeni

Bayram girecegi icin 11 Temmuz’da gel dedi yine kan tahlili felan icin. Normalde 23 Haziran dedi ben o tarihlerde sehir dışında olacagim

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar ben de bugün ilk muayeneye gittim tahlillerim normal çıktı kese ve ayrıdan beslenme kesesi göründü fakat bebişimi daha göremedim kalp atışını 2 hafta sonra inşallaah :slight_smile:

2 Beğeni

İçinizi ferah tutun. Beslenme kesesi görünmüş inşallah yakında kalp atışını da duyacaksınız
17 mayıs mı oluyor. İki hafta çok çabuk geçer.
Yine haberlerinizi bekliyoruz.
Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim
:innocent::blush:

Çok teşekkür ederim @Cansu hanımcımm :grin:ayrıca o ne güzel bi profil fotosudurr :nazar_amulet::nazar_amulet:

1 Beğeni

:star_struck::star_struck::star_struck: çok teşekkür ederim siz de kendi profil fotoğrafınızı eklmek isterseniz yardımcı olmak isteriz :smiling_face_with_three_hearts::heart_hands:

@Fidan1
Günaydın nasılsınız
Randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı :innocent:

@Elüf
@kübrasldz

Annişler nasılsınız bebek nasıl, güzel haberler geldi mi?

@Mutlubiranne_1 Saatiniz belli oldu mu heyecan var mı? Nasılsınız

1 Beğeni

@Mutlubiranne_1 evet bugün doğum var demişti ,acaba ne oldu

1 Beğeni

Çok şükür çok iyi geçti :slight_smile: sağlıklı bebişte ben de. Patoji sonucumda temiz çıktı çok şükür :slight_smile: 26 mayısta ikili teste giricez…

1 Beğeni

Nasılsınız sizi çevrimiçi gordüm. Doktor güzel haberler verdi mi sohbete yazmak istedim olmadı

Güzel haberler almanıza çok sevindim. Ben de sizin mutluluğunuza ortak oldum.:heart_hands::nazar_amulet: 10.Hafta muayenesi oldu diye hatırlıyorum. Doktorunuz İlk renkli ultrason görüntüsünu verdi mi? :heart_eyes::star_struck:

1 Beğeni