Vaoov. Çanta hazırlamak için de zaten anneni bekledin. Bir de doğum gününe denk getirdin.
Benim gelinim olsan ben de seni çok severdim
Son aylarda hızlanıyor büyümesi merak etme Benimki de geçen p.tesi 2.850ydi bugün 2.970 olmuş. Ayın 15inde doğumum olacak 3.200 3.300’le alırız dedi doktor
@Mutlubiranne_1 Sıla Hanım bakın burda da Esma Hanım’ın 3 kilo.
Canınızı sıkmayın. Bebeklerin cigeri 35. Haftada tamamlanmış oluyor. Bebek ciğerlerini sizi koklamak için hazırladı. Size kavuşmayı bekliyor
İkiniz için de çok mutluyum
inşaAllah sağlıklı kucağına alırsın
Teşekkür ederimm 19+3 deyim
1 ay sonra gel demiştir. Dedi mi
Teşekkür ederim İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Çok güzel təbriklər
Ben 5 ayımı dunntamam etdim,allaha şükür
Bayram girecegi icin 11 Temmuz’da gel dedi yine kan tahlili felan icin. Normalde 23 Haziran dedi ben o tarihlerde sehir dışında olacagim
Merhaba arkadaşlar ben de bugün ilk muayeneye gittim tahlillerim normal çıktı kese ve ayrıdan beslenme kesesi göründü fakat bebişimi daha göremedim kalp atışını 2 hafta sonra inşallaah
İçinizi ferah tutun. Beslenme kesesi görünmüş inşallah yakında kalp atışını da duyacaksınız
17 mayıs mı oluyor. İki hafta çok çabuk geçer.
Yine haberlerinizi bekliyoruz.
Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim @Cansu hanımcımm ayrıca o ne güzel bi profil fotosudurr
çok teşekkür ederim siz de kendi profil fotoğrafınızı eklmek isterseniz yardımcı olmak isteriz
@Fidan1
Günaydın nasılsınız
Randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı
Annişler nasılsınız bebek nasıl, güzel haberler geldi mi?
@Mutlubiranne_1 Saatiniz belli oldu mu heyecan var mı? Nasılsınız
@Mutlubiranne_1 evet bugün doğum var demişti ,acaba ne oldu
Çok şükür çok iyi geçti sağlıklı bebişte ben de. Patoji sonucumda temiz çıktı çok şükür 26 mayısta ikili teste giricez…
Nasılsınız sizi çevrimiçi gordüm. Doktor güzel haberler verdi mi sohbete yazmak istedim olmadı
Güzel haberler almanıza çok sevindim. Ben de sizin mutluluğunuza ortak oldum. 10.Hafta muayenesi oldu diye hatırlıyorum. Doktorunuz İlk renkli ultrason görüntüsünu verdi mi?