Sigarayı bırakmak için yardım 🚭

Günde 2-3 taneye kadar düşürerek içmiştim ama bence tamamen bırakın siz. Daha yolun başındasınız

Lütfen içmeyin benim bir tanıdığım doğum sürecinde hep içti şuan bebeği sağlıklı değil

Allah esirgesin belki sigaradan kaynaklı değil başka problemde olabilir

İçen biri için bırakmak Zor biliyorum ama lütfen bırakmaya çalış:confused:insan isterse her şeyi başarır :muscle:sana inanıyorum​:heart: @MirAy

İlk çocuğunda içmedi dikkat etti ama 2. Çocuğunda aynı özeni göstermedi olabilir ama en azında bu süreçte bırakmak gerekiyor zor bunu söylemek ama inşallah tamamen bırakırsınız duam sizinle

Bende sigara kullanan birisiyim aslında ilk oğluma hamile kaldığımi öğrendiğim de hemen bıraktım şimdi 2. Gebeliğim bunda da hamile olduğumu ogrenince bıraktım bı video izlemiştim çok etkilendim ondan beridir hamile olduğumu öğrendiğim de hemen bıraktım o bide oda anne sigara iciyo ve bebek karnında burnunu tikiyo ve çırpınıyor boğulacak gibi oluyo hep o video aklıma geliyo şimdide canım sigara istiyo istemezmi ama kıyamıyorum yapamıyorum :pensive: içtiğim de pişmanlık yasiyacagim ama içemiyorum canım çok istiyo ama vicdanım…

Bravo sana arkadaşım gözlerim doldu okurken :pleading_face: Tüm sigara içen annelerin dileği budur eminim.İnşallah herbir anne senin yaptığını başarır.:pray: Ben sizi anlıyorum inanın. Çünki sigara içmeyen biri olarak hamileyken canım sigara çekmişti inana biliyormusun :pleading_face: O yüzden sigara içen anneleri kınayamam asla çunki insanın elinde olan bişey değilki kim ister evladına bunu yaomayı.

Clapping Applause GIF @Özo

Umarım faydası olur ben de 5 hafyalikken bırakmıştım

Arkadaşlar düşünceletiniz için teşekkür ederim elimden geleni yapacağım​:blush:

Sen başarabilirsin mucize anne :purple_heart:

Boom Pound It GIF by TipsyElves.com

Hamilelikte sigara içmeye devam eden varmi ben kullaniyorum bugunden itibaren biraktim ama ne zamn alişirim acaba bilmiyorum

9 haftalık gebeyim ve 2 günde paket bitirirdim şuanda günlük 3 4 dala indirdim ama elimden geldiğince az içmeye çalışıyorum umarım sen başarılı olursun :heart:

Bende kullanıyorum, bugün öğrendim hamile olduğumu ve sigarayı nasıl bırakacağız biri bize yardım etmeli :pleading_face:

Bende içiyordum ama hemen hemen 2 hafta oldu içmiyorum. Arada istek geliyor bazen çok içesim geliyor ama aklımı meşgul etmeye çalışıyorum ve sürekli bir şeyler yiyorum​:joy:

Maalesef bende bırakamadım daha.11+3olduk.Tabiki gebelikten öncekine göre az içiyorum ama duramıyorum içmeden.:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

Ne tur problemi var bebeğin

Sigarayı bırakmadan yaklaşık 1 ay önce sigara puff aldım meyveli ve şekeriydi. Sigara içmeyi onu kullanmaya başlayınca bıraktım sonra hamilelikten bi hafta öncede pufu bıraktım ve şuan kullanmıyorum puff sigaradan kokusundan tiksindiriyor insanı tabi oda zararlı ama amacım sigarayı ve bağımlılığımı bırakmaktı bebeğim için çok şükürde öyle olsu meğerse dumanı sevdiğim için sigara içiyormuşum ben, eşim zaten sigara kullanmaz hal öyle olunca bırakmakta beni zorlamadı bu gece rüyamda bi dal sigara içtiğimi gördüm ve içtiğimden hiç bir şey anlamdım ve rüyamda çok pişman oldum bu bile kendimi kötü hissetmeme yetdi :face_holding_back_tears:

Bende her ictigimde vicdan azabı çekiyorum.Benim eşimde maalesef içiyor.Ben gün boyu içmiyorum eşim eve paketle gelince kokusunu alınca duramıyorum içiyorum.Bu püf tutunculerdemi satılıyor canım.

Hanımlar 5 haftalik hamile oldugumu ögrendim sigarayi bikakmak istiyorum bikac gundur denemelerim oldu birakamadim yardimci olurmusunuz​:pensive:

Bende gunde 1 pakete yakin iciyordum hamile oldugumu duydugum an biraktim biraz zor oldu ilk bikacgun hatta bir iki nefes cekip atiyodum sonra tamamen biraktim zaten bulantilarim basladi esim balkonda iciyor ona bile tahamul edemiyorum​:grin: