Amin hepimizin saglikla gelsin insallah olur mu olur valla
cinsiyeti belli mi
Kiz dedi doktor yuzde 90
Bende haziran 6 yada 8
Meraba cinsiyet belmi kaç haftalık
Benim 5 Eylül oluyor
mayis sonu
Temmuz var mi ![]()
Benim normal doğum 19 Nisan ama sezaryen olacak geçen muayenede söyledi bu hafta randevum var gün alırız inş
Agustos anneleri var mıdır
Ben varım nasipse 8 temmuz gözüküyor
Benimde 30 temmuz grup nerde ben pek anlamadim ![]()
![]()
Benümde eylül sonu gibi doğumum olacak inşallah ![]()
![]()
35haftalik olanlar burdami ![]()
Sevgili @admin, şuan için gruplara dahil değilim ama bu ozelligi ogrenenebilmek icin soyle bir göz attım. Örnek veriyorum eylul anneleri grubuna dahil olduk. Gruba dahil olunca topic gibi herkesin yazdıgını görebiliyor muyuz? Yoksa sadece üyelere toplu msj mı atabiliyoruz? Grupta 50 kişi var diyelim herkesin ortaya yazdıgı msjları gorebiliyor muyuz? Birde eylül anneleri grubu kimleri kapsıyor 2023 ve onceki yıllarda eylülde anne olanlarda grupta oluyor mu?yoksa güncel tarih 2024 eylül anneleri olarak mı iletisim kuruluyor
Gebelik bolumunde genellikle xx haftada olanlar toplanalım gibi konular açılıyor. Aynı haftada ki veya aynı ayda dogum yapacak anneler bir topic altında toplanamadıgı cin bu konular ara ara acılıyor.
Benim şöyle bir önerim olacak, gebelik bölümüne siz veya moderatorler tarafından sabit konular açılırsa belki bu konuda bir düzen sağlanabilir.
2024 mayıs anneleri, 2024 haziran anneleri, 2024 temmuz anneleri… Hem aynı haftalarda olanlar gebelik surecini birlikte gecirir hemde dogum yaptıktan sonra da yine kendi topiclerinde bebeklerinin gelişimini konusur arkadaslıklar da devam etmiş olur boylece.Her yeni yıl için aynı baslıklar acılabilir. 2025 eylül anneleri 2025 ekim anneleri gibi. İlk idrar testi ilk hcg değerleri ilk ultrason goruntuleri yani gebeligin en basından beri sat tarihi yakın olanlar paylasımda bulunmus olur.
Son olarak gebe olanların kacıncı haftasında oldugunu gormek faydalı olabilir. Nickin altında veya baska uygun bir yerde. Cunku bir konu acıyor uye ama haftasını yazmayı unuttugu için soruya cevap verecek olanlar kacıncı haftasın diye soruyor surekli. Bu da zaman kaybına yol acıyor bence.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın, forumu cok sevdim sadece belli baslı konularda karısıklık gordugum için yazmak istedim. İns bu guzel uygulama daha cok kisiye ulasır![]()
![]()
Programa göre Haziran gösteriyor ama Ebenin dediğine göre Mayıs olacak doğum ben de bilmiyorum şu an hangi ay olduğunu Önümüzdeki hafta doktora gideceğim 24+4’te olacak o zaman sanırım söyler ne zaman doğum olacağını
Benim eylul gözüküyor ![]()
![]()
Benimde eylul basi ![]()
Benim şubat 17
11 günüm kaldı ama ne zaman gelirse artık ![]()
32 haftamdayim martta olucak ama gün verilmedi halen