Merhaba kızlar. Aynı ay içinde doğum yapacak olan Mucize Anne adaylarımız için gruplar oluşturduk. Gruplar sayfasında doğum yapacağınız ayın anne grubuna katılabilirsiniz.
Grup içi mesajlaşma, diğer gruplardan bahsetme gibi özellikleri kullanabilirsiniz.
Gruplara katılarak sizinle aynı dönem hamile kalan anne adayları ile konuşabilirsiniz.
Gruplar sayfasına ulaşmak için sağ üst köşedeki ikonuna tıklayın, ardından daha fazla sekmesine tıklayın.
Hayırlısıyla gelsin inşallah kız mı erkek mi cinsiyeti benimkide ya mayis başlarına ya da ortalarina denk geliyor yine de uygulamanin verdigi tarihe o kadar guvenmiyorum doktor tarih verir zaten tam net olarak benim oğlum olcak ya sizin hazirliklarini yapmaya basladiniz mı hastane cikisi icin
Oğlum olacak nasipse 5 aydan sonra başladık hazırlıklara bu hafta 32. Haftam dolacak işten izne ayrılıyorum. Sonrasında önce bı evi hazırlayıp sonra da bebemin kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerine başlayacağım inşallah Bu c.tesi kontrolüm var, doktor aşağı yukarı bir tarih verir diye düşünüyorum bende bakalım hayırlısı
Hayırlısıyla al kucağına en iyisini yapmışsın bende yeni başlayacağım kıyafetlerini yıkamaya ilerleyince daha da ağırlaşcam icin yapamam diye yapcam şuanda çok ağırlaştım bugun kontrole gittim ama inatçı bıdık poposunu dönmüş yatiodu göstermedi kendini 3 hafta sonra gene gel doktor dedi benimde 30 cu haftam bitmek üzere