Seninle aynı ayda doğum yapacak anneler grubu

Kızlar Eylül ayında dogurcaklar var mı

6 Beğeni

@eylul-anneleri
Seninle aynı ay doğum yapacak anneler grubu varm isterseniz katılmanızda yardımcı olabilirim :innocent:

Olur isterim

E harfinin yanında 3 tane alt alta çizgi var oraya basalım>daha fazla>gruplar>eylül grubu>katıl
İsterseniz birden fazla gruba da girebilirsiniz

1 Beğeni

Ben benimle aynı ayda dogacal anneler grubuna katilmistum ama iyi biseyler gormedim konu felan.onuncin ayrildm

1 Beğeni

Sen bir konu açsaydın
Bizim grup da sessiz

2 Beğeni

Konuyu hortlatalım :slight_smile:

3 Beğeni

@kasim-anneleri burada mısınız ? :heart: erken gelmezse 10 Kasım’da yola çıkıyor :rofl:

5 Beğeni

Benim normalde Kasım 27 ama durmuyor içeride sıkılmış kilo aldırmaya çalışıyorum her an gelebilir durumda :person_facepalming:

2 Beğeni

Sırasını beklesin öyle söyle :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::blush::heart:

1 Beğeni

Valla diyorum da ah bi dinlese :face_with_hand_over_mouth:

Gruplara katılmayı unutmayın. katıldığınız grubu etiketlerseniz sizinle aynı ayda doğum yapacak annelere bildirim gönderirsiniz.

1 Beğeni

Gruplara katılmayı ihmal etmeyin. Üstelik grup mesajlaşmadı da yapabiliyorsunız :grinning:

1 Beğeni

Haziranda doğum yapacak yok mu :smiling_face:

3 Beğeni

@Cananevleksiz hanım haziran annesi tanışmak ister misiniz @Pınar1

1 Beğeni

Tabiki isterimm​:heart:

Merhaba ben varım haziranın 21 ne dogum yapacagım insallah erkek bebis bekliyorum peki siz?

1 Beğeni

Temmuz annesi olalar merhaba :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: 27 temmuz ben​:smiley:

2 Beğeni

Hayırlı dogumlarimiz olsun cnm inşallah :heart_eyes:

1 Beğeni

Bende 6 temmuz

2 Beğeni