bnde 24+6 hamileyim mayis 29 la 1 haziran arasi dediler dogum icin
Merhaba memnun kalmanız bizi çok mutlu etti size örnek görsel atmak istiyorum
Ben Eskişehirli anneler gurubuna katıldım mesaj seçeneğine basarsam bu gruba üye olan her kullanıcıya bildirim gidiyor. Konular içerisinde Eskişehirli annelere bildirim gitsin istersem @ Eskişehirli-anneler yazıyorum
27 temmuz ![]()
![]()
![]()
![]()
S. Aleyküm hamişler 24+4 den herkese selamlar mayıs annesiyim ![]()
![]()
![]()
Aynı ayda doğum yapacak anneler gruplarında doğum yapmış eski hamişler eğer gruptan çıkmamış ise hala orada olabilir. Grubun avantajları şu mesela Haziran annelerine bir ley sormak istersen onları etiketleyip bildirimm almalarını sağlayabiliyorsun. Yıllara göre gruplar oluşturmak daha mantıklı olabilir, ama şöyle bir sorun var forumda 3K kullanıcı var ama gruplara katılan sayısı çok az
grubun diğer bir avantajıda direk sadece grup üyeleri ile özel konu açabiliypr olmak ve whatsapptaki gibi okunup okunmadığını görebiliyorsunuz. Hamileliğin kaçıncı haftasında olduğunu da profil açıklaması bölümüne yazılabilir. Bunu otomatikte yapabilirim ilerleyen zamanlarda. Fakat herkes buna izin vermeyebilir. Bu yüzden haftayı otomatik yazmayı eklememiştim
@Cansu, @admin tesekkur ederim acıklama için ![]()
![]()
Evet, en azından isteyenler için otomatik gebelik takvimi olusturulabilirse daha iyi olur. Grup olayında mail mantıgı ile mesaj gidiyor anladıgım kadarıyla Yani forumda olan anlık sohbet gibi değil. Benim demek istediğim, eger tum uyelerin mesajları normal topiclerde ki gibi okunabilirse etkilesimin daha cok artacağı ve yakın sat tarihinde gebe kalanların gebelik sureclerini beraber takip etmeleri acısından daha da kolaylastıracagını dusunuyorum.
Evet bu ilerleyen süreçte yapılacaklar listesinde yer alıyor. Ama bunu yapmak baya zor ve zaman alacak. Şu an forum web tabanlı çalışıyor. Tamamen native olduğunda önerilerinizi gerçekleştireceğim
Bana daha bir şey demediler Haftaya gideceğim doktora da bakalım inşallah o zaman söyler
Uygulama ve ultrason takvime gore kismetse 14.04.2024 gozukuyor ama bakalim daha konusulmadi dogum tarihi
Benim Nisan ortası cinsiyeti ne sizin
mayıs sonu nasipse insallah
34+1oldum 21 mart dogum olacak gün verildi
Hayırlı olsun çok az kalmış ![]()
Banada 19 marta gün verdi suan 35+6yim
36+4mayıs annesiyim hayırlısıyla eskişehirde devlette doğum yapıcak lar burdamı
Aramıza yeni katılan hamişler için konuyu hortlatıyorum ![]()
26 eylül tahmini doğum tarihimiz sağlıkla gelsin bebiklerimiz
10 Ekim bizim doğum da
1 Ekim ![]()