Senin ruh halin nasıl

Hayır benim değil

Tired Baby GIF by TRT

4 Beğeni

Mad Frustration GIF by TRT

4 Beğeni

Tired Good Night GIF by Max

2 Beğeni

Kız bir gün de modun yüksek olsun :rofl:

1 Beğeni

:joy::joy:bende çok istiyorum vallahi

1 Beğeni

Ilker Ayrık What GIF by TRT cocuk boyle diyil boyle bakilir dediklerinde​:face_holding_back_tears:

4 Beğeni

11 gönderi yeni bir konuya bölündü: İlk aylarda duygusal çöküş

Sad Family Time GIF by Lifetime

Bende böyleyim bu aralar gereksiz yere ağlıyorum enerjim tükenmiş gibi​:sweat:

1 Beğeni

Loneliness Pfp GIF by PetitsFreresdesPauvres

Bende alamayacağım diye korkuyordum. Eşim öyle kötü kötü düşünme derdi bana. Şükür rabbime sağ salim aldık kucağımıza :palms_up_together: İyi düşün iyi olsun @anon94913338 :blush:

Ramadan Islam GIF by TRT

2 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Bebeğim ile bağımı nasıl arttırabilirim

Sport Fitness GIF by TRT

Cleaning Chores GIF by SpongeBob SquarePants

1 Beğeni

@Cansu @NURAN bugun arkadasimin bana attığı resim bu göktuğ diye :rofl:

6 Beğeni

Hahahah :rofl::rofl:

2 Beğeni

Amanıınnnnnn telefonu sadece Mucize anne için kullanmışım ben :fearful: :sweat_smile: zamanımı bir uygulamaya bu kadar harcamam benim için olanaksız çok fazla uygulama da kullanmam sosyal medya dahil gerçekten tebrik ediyorum kendi rekorumu kırdım bu uygulama sayesinde :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

5 Beğeni

Eşim görüyor napıyorsun bu kadar sadece bebeğin haftasını bilmek için değil mi bu uygulama diyor hayır diyorum daha fazlası öyle bakıyor :sweat_smile: benim bey de haklı galiba biraz ama bir uygulamadan daha fazlası oldu benim için bilgi paylaşımı tecrübeler destekler …:star:

5 Beğeni

Harika :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Severek kullandığınız için çok mutlu oldum :blush:

2 Beğeni

Benim eşimde sadece hafta izliyordum sanıyordu​:joy: Sonra anladı görüntü desen var,msjlaşmak desen var,gıybet-sohbet var varda var​:heart_eyes: Aile gibi bu ortam​:smiling_face:

5 Beğeni