+1 ben
@Sevane
31+6 yız bizde ben de ara ara öyle hissediyorum ama kötü düşünmemeye çalışıyorum ![]()

Leyla yine temizlik yapmış ![]()
![]()

Hic sorma dun belim kasığımda ağrı vardi yataktan kalkamadim cocuklar dedi sen yat dinlen kahvaltı biz hazırlarız dedi tamam dedim 2 dk geçmedi anne yetiş hali ıslanmış
giderden nasılsa su gelmiş sızmış buzdolabı bulaşık makinası hep cektim hep su nasıl oldu nasıl geldi aklım almıyor butun gun onla ugrastim degistik ama gene geliyor kova koydum agri magri kalmadi mutfagi oyle görünce
Ben de öyle sıkıntı yaşadım da bu evi yapan kişi dolapları su borusuna vidalamis hey Allahim ilk defa duydum
ev mahvoldu mutfak yerler duvarlar mutfağın arka odasındaki duvar hep iz oldu ve kalıcı sanırım Allah’tan erkenden buldular sorunu duvarları hep kırıp boruyu tekrar yaptılar ![]()
Yeni evliydim daha ev insaaat haline dönüp duruyordu 4 ay boyunca suewkli evde sorunlar oldu çok sıkıntılı idi ama geçti çok şükür bir gün de gece yarısı yatak odasınin yanındaki petek yere düştü bomba etkisi ile o sesle nasıl kalktigimizi bilememiştik eşimle ![]()
Geçmiş olsun arkadaşım

Zor ya valla bitmiyor ev sorunsali![]()
![]()
Teşekkür ederim canım benim

Nerden buluyon bunlari harika ![]()
Pinterestden ![]()
Cok harika ![]()

Senin kedin mi