Senin ruh halin nasıl

Ruh halimi çizerek atdım.Hadi sizlerde ruh halinizi çizin atın buraya :rofl::rofl::rofl:

9 Likes

10 Likes

@Cansu Ahahahaha bu çok iyi​:rofl::rofl:Günayın ağzına hele​:rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Cracking Up Lol GIF

3 Likes

Ne anladınız bakalım anlatabildim mi? :rofl::rofl::rofl: Yaparken çok keyif aldım eşim gördü ben niye yokum dedi onu da ğste iliştirdim​:rofl::rofl::rofl:

8 Likes

Ahahah çok iyi bu da :rofl::rofl::rofl: Eşin tv izliyor,Umay uyuyor,sende oturup çayın ısınmasını bekliyorsun :rofl: @Funda

4 Likes

Bu da benden olsun, son zamanlardaki ruh halim​:face_with_spiral_eyes:

14 Likes

Hahahah evet yaa çok eğlenceli umay uyandı ama​:rofl:

3 Likes

Çok profesyonel bi çizim başında huni ama tarzından ödün vermeyip bacağını tutma detayın beni benden aldı:heart_eyes::rofl:

4 Likes

@duygugillerdenbiri Aşağdan çıkan o göbeğe ne demeli? :rofl::rofl:

3 Likes

Hem ruh halimm hem şu anki durumumuz :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face::smiling_face:

8 Likes

Bende böyleyim 24 saat

3 Likes

Benim ruh halim çizemeyeceğim kadar kötü şu aralar :pleading_face: Böbrek taşı sıkıntısından dolayı ağır ilaçlar aldığım için doktor 5 gün emzirmeyi yasaklamıştı. Sütümü sürekli sağıp dökmek zorunda kaldım. Sol göğsümde süt tembelliği vardı zaten, çok emzirsem de süt çok az geliyordu. Makineyle sağdıkça iyice gitti, 2 gündür ondan moralim çok kötüydü. Diğer göğsümde de çok azalmıştı son günlerde. Bebeğin emdiği gibi uyarılmıyor tabi ki makineyle sağınca. 40 ml zor çıkmaya başladı. Üstüne Eylül 5 gündür sürekli biberon ve mama alınca hem mememi hem de sütümü reddediyor ciddi şekilde. Mamayı yiyince kusmayan çocuk sütümü biberondan aldığı an öğürüyor. Zorlayınca da içtiği mamayı da fışkırırcasına kusuyor geri. Eşim de strese sokuyor çocuğun midesi bulanıyor, kusuyor ama hâlâ sütünü vermekte ısrar ediyorsun, kendini heba ediyorsun diyor, onla da takışıyoruz sürekli. Anlamıyor ki benim çabamı. Dün moralim düzelsin diye dışarı çıktık ama eve gelince benim stres yine aynı. Stres yapmamak elde değil ki. Geldim mi üst üste geliyor arkadaş. Sinirlerim alt üst :pleading_face:

13 Likes

Bebeğimin poposunu pat pat yapıp uyutmaya çalışıyorum,karın tok gaz çıktı altı temiz uyumuyor iki çeşme ağlıyor bende şaşırdım. :joy:

8 Likes

Atak haftasına girmiş olabilir sebepsiz ağlıyorsa :roll_eyes:

2 Likes

Daha dün 1 ay olduk ya girir girmez başladımııı :face_with_spiral_eyes:

2 Likes

Canimmm yaaa kiyamam size zor bir süreç hem senin hem bebegin icin :disappointed: stres yapmamak elde degil o kadar haklisin ki elden bisey gelmeyince daha da steres oluyor insan tün zorluklari aşıp eski düzene girersiniz insallah üzme kendini bazen ne kadar zorlarsan zorla olacagina variyor hersey sen ve minik prenses saglikli olun yeter ki :heart::heart:

2 Likes

Erken başlayabiliyormuş atak haftaları. Biz de mesela 5. haftayı bitiriyoruz 2 gün sonra, bu hafta bir şey yaşamadık çok şükür ama 4. haftada çok zorlanmıştım, gece değil de gündüzleri çok zorlamıştı bizi. Sende de öyle olabilir

2 Likes

Eşim de aynı cümleyi kuruyor, ne kadar zorlarsan olacağına varır diyor ama o diyince sinir geliyor bana niyeyse, sen diyince sinir gelmiyor :joy: Sinirden psikoloji gitti bende :rofl: Bugün akşam yemek yiyoruz, Eylül acıktı o arada. Süt sağmıştım ben de, az da olsa vardı, doymazsa mama veririm diye düşündüm. Sütü verdim, birkaç kere emdi biberondan. Sonra bir anda ağzından burnundan fışkırarak kusmaz mı ? Ben hem korktum hem sinirlendim. Eşim desen yine azarladı beni iyi bir. Sinirimden Eylül’ü alıp geçtim odaya nasıl ağladım anlatamam. Ne yemek yiyebildim ne başka bir şey. Eşimin bu konuda her söylediği batıyor bana birkaç gündür :roll_eyes:

3 Likes

Bizde gece uyumuyor şimdi bugünden itibariyle gün içindede uyumadı beyefendi

1 Like