Senin ruh halin nasıl

Bende aylardır uygulama dışında başka bir şeye bakmaz oldum,:grinning: tecrübe ediniyorum bilmediklerimi soruyorum yeri geliyor dertlesiyorum dışardan kimseye ihtiyacım kalmadı :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden. Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece. Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım. Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran. Meğer annem… Ah annem… Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor. Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım. Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış. Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür. Meğer bilmediğim ne çok şey varmış. Asıl anlatacak ne çok şey varmış bilmem ki nereden başlasam… Dünyadan? Kıtalardan? Hayvanlardan? Annenden, babandan, insanlardan? Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş. Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş:hibiscus: bizlere gelsin. Bugün denk geldim Nil Karaibrahimgil in kaleminden​:hibiscus::hibiscus:

7 Beğeni

Benim eşimde öyle diyordu şimdi doğurdum 3 aydır. Telefona kafamı sokuyorum ne yapıyorsun diyor,mucize annedeyim diyorum :joy: Ya doğurdun şimdi niye mucize annedesin ki diyor :joy: Ya alıştım diyorum :joy:

2 Beğeni

Studying Digital Age GIF by Max

Benim günlük özetim

2 Beğeni

Ağlayarak okudum :pleading_face::smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Çok güzel yazmış :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::heart::heart::heart: sizler daha iyi anlarsınız doğum yapıp bebislerine kavuşan anneler​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

headaches GIF

2 Beğeni

Are You Sure Britney Spears GIF by MOODMAN

1 Beğeni

Ezgi Mola Omg GIF by TRT

1 Beğeni

Merve Dizdar Work GIF by TRT

1 Beğeni

Tired Tom And Jerry GIF

Geçmiş olsun arkadaşım

1 Beğeni