Senin Bebişin adı ne olacak?

Kızımın ismi Masal 2.bebişim kız olursa Leyla olsun istiyor ben Miray olsun diyorum soyismimiz uzun oldugu icin 2 isim düsünmedik erkek olursa bir turlu isme karar veremedik çok zor erkek ismi bulmak :sweat_smile:

1 Beğeni

Merhaba kizlar 11+6 dan selamlar öncelikle rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin bende gece ismini yada Ece ismini düşünüyorum kız olursa :blush:

3 Beğeni

Merhaba mucize Anne’ye hoş geldin canım. Senin bebişte sağlıkla gelsin inşallah

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Burcusevgi

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ece ismini çok severim. İlkokul öğretmenimin kızının adı :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

Merhaba @Burcusevgi hoşgeldiniz :bouquet:

İlk kızım Amine Defne ikinci kızım yolda Nil Mira olacak hayırlısıyla belki fijir olur sizede :heart:

Benimde 2 kizim var, Aysima ve Elcin bu 3. De kiz bunada ya Almina, ,Almila yada Alya dusunuyom kararsizim

1 Beğeni

Kız ismi olarak Karya anlamı Karın yağmurun prensesi anlamını taşıyor .tavsiye ederim

Victoria, Melis :heartbeat:

İDİL :sparkling_heart: kızımın adı olucak İnşallah :smiling_face:

GÜLCE ismide çok naif geliyor bana 🪽

İsimler gerçekten çok etkiliyor bizleri. Ve isim analizlerinde anlamlar ve harflerin enerjileri çok önemli s güçlü bir harf bence denemelisiniz. Bu arada benim oğlum olacak adı Sarp Dolunay eğer kız olsaydı o zaman da Sahra Dolunay olacaktı :white_heart:

1 Beğeni

Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip ederse inci olucak :heart:

Bende iki isim koyacagim Aybüke Asya inşallah

Allah’ın izniyle Amine Seva yada Alânur düşünüyoruz… Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin :palms_up_together:t3:

Kizimin ismi Nefes oglumunda Kartal Cansin yada Kartal Asil olacak

Ben de Eslem koyucam

Pardon ilk kızım Eslem,ikinci kızım Amine olucak inşallah

İlk kızım Özge… Şimdi doğacak olan Meva olacak inşaAllah…

Merhaba benimde bebeğim kız olucak biz Efnanda karar kıldık ama Asya ve Erva ismide çok güzel :hugs::hugs:

Bnm kiza benziyo denildigi icin toprak eren düşündüm erkekte olsa bu olcak allah’ın izniyle