Kızlar isim buldunuz mu? Bebeğinizin ismi ne olacak? Hadi bu konunun altına yazalım
Kiz ismi olarak HİRANUR
Biz henüz karar vermedik
Cinsiyeti henüz belli değil ama İsim hazır Erkek olursa Yiğit Aren. Kız olursa da Seçenek bir kaç tane var… Lina Aden, Liya Aden veya Melisa Aden. Her türlü Aden ama ikinci isim belli değil. Sağlıkla gelsinler İnşallah
Benim de cinsiyeti henüz belli değil ama ben erkek hissediyorum.Adini Tunç koydum.Kiz olursa da Ahu,Aylin,Beril,Mercan dörtlüsü arasında kararsızım
Cinsiyetin belli olmasina daha 1 ay felan var sanirim kiz olursa mihra yada zümra erkek olursa doruk veya çınar bakalim hayırlısı
Cesur…program adımıda oyle koydum.anlaşıliyordur
Allah sağ salamet kucagima almayı nasip etsin bana inşallah .Hepimize
İsmini çok beğendim. Çok anlamlı çok güzel olmuş.
Gercektenmi?
Teşekkür ederim arkadaşım sevindim
İlay Pera koymayı düşünüyoruz. @Cansu siz karar verdiniz mi
Biz hala düşünüyoruz ama çevremizden isim önerisine henüz açık değiliz
Bebeğinizin ismi çok güzel çok doğal olmuş
Sağlıklı güzel ömrü olsun @İlknur
Goktug aras
İlk kızımızın adı Rüya Balım
Bu kızımızın adı da Eylül Nare olacak inşallah
Biz de açık değiliz bu konuda eşimle birlikte karar vermek istedik İlay’ı eşim istiyordu ben de Pera ismini çok seviyordum. İlay Pera olsun dedik çok sağolun inşallah hepimizin
Benim 21 günüm kaldı kızımız olacak Allahın izniyle isim konusunda henüz Bi karar verebilmiş değiliz. Zeynep Lina, Asel Lina, Gökçe Simay ya da gökçe Lina bizdede Lina kesin olmalı dedik de bilmiyorum nasıl olacak burdan sizlerinkini de okuyup fikir edineceğim.
Ayy çok az kalmışşşş Sağlıkla kucağınıza alın İnşallahhh Ben Aden Lina çok istedim ama eşimin içine sinmeyince Almila Zeynep’e karar verdik ama Almilayı kullanacağız. Zeynep kimlikte yazacak sadece İlerde kendisi isterse kullanır
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim. Çok güzel isimler düşünmüşsünüz. Karar verdiğiniz isimde çok güzel. Umarım bizde kısa zamanda karar verebiliriz.
Bende Yusif olucak inşallah Yusuf
biz Fateh ya da Nihat düşünüyoruzz
@Nergiz13 Fateh ne demek, ilk kez duydum bu ismi