Biz de İdil ve İnci arasında gidip geliyoruz
Bizim de hemen hemen 2 ayımız kaldı sayılır, kısmet olursa Yazgı ismini koyacağız inşallah prensesimize
21 haftalık kızıma hamileyim, ismi yillardir belli bekarlik.zamanlarimdan Hz.fatma anamızın ismi olacak inşallah. Fatma Zehra
Henüz cinsiyet belli değil ama kız olursa GÜNEŞ
erkek olursa EGE
Nasip olursa inci olucak
Allah izin verirse kızımızın ismi
Amine Seva olacak
Eğer son anda sürpriz yapıp da erkek olursa
Alparslan düşünüyoruz
Kızlar bir şey sormak istiyorum Ben ailemi 6 Şubat depreminde kaybettim erkek olursa abimin adını koymak istedim abim çok gençti 30 yaşındaydı ama bir yerde okudum etkilemişti beni. Rahmetli olan birinin ismini koymayın diyorlar iyi değilmiş sanırım sizce?
Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin, mekanları cennet olsun inşallahBen de duydum onu, genelde vefat eden birinin ismini koymayın derler, kaderi benzermiş, özellikle genç yaşta vefat eden birinin ismini koymayın diyorlar, ne kadar doğru bilemem, bilimsel bir açıklaması yok sonuçta, batıl inanç işte, ama biz korkup koymuyoruz yine de
30+3 haftadayım bebeğimin ismi belli rüzgar efe koyduk eşimle birlikte umarım şansı bahtı açık olur evladımın sağlıkla kucağıma alırım umarım
Benmd kızım olacak allah izin verirse 24.haftadayiz ve ismini İpek Deniz koyacağim
İlk kızımın adı adasu ikinci kızımın adını Allah nasip ederse parla koyucaz inşallah
Allah razı olsun canım inşallah teşekkür ederim evet bende öyle duydum çekindim abimde gençti alakası yoktur belki ama insan düşünmeden de edemiyor
Biz kızımızın ismini Miray düşündük
Bende bugün 31 haftadıyım kızımın ismi Mavi Ece olcak insallah
Benim kızımın adı Amine olucak inşallah
Öyle bişey yok canm. Koymak istiyorsan abinin adını koy. Ömrü uzun kaderi güzel olsun. Allah’ın Salih kullarından olsun inşallah
Ayy amin inşallah bunu bilmek rahatlattı
Ben kızımın ismini Elif Simra koyacağım.
Ama erva, Alara, Buğlem, Ada, Lina, İpek, İnci isimleri güzel
Ada ve inci güzel gerçekten
Merhaba benim bebeğim erkek kız olsaydı kumsal ismini düşünmüştük bir de masal demiştik ama onu eltim koydu koymazdım kız olsaydı:))