Hepsi guzel ama en cok Elay ı beyendim
İnşallah sizde karar vere bilirsiniz arkadaşım
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.bakalim kismetinde hangi isim olacak
Insallah kizimizin ismini Selin dusnuyoruz hayirlisi. Aklima gelen kiz ismleri Ilayda Elay Nilay Eylul
Merhaba benim de iki oğlum var.Doğacak bebeğimizde kız.Adını babası koydu Aylin olacak inşallah.Ben Beril,Ahu ya da Mercan isimlerinden birini koymak isterdim.
Merhaba herkese Allah nəsib ederse bebeyin ismini Zeynep deyə düşünüyoruz inşallah sağ salım gelsinler de İsim koymak qolay canim
Merahaba aramıza hoşgeldin kafanızı çok karıştırmayın mihra ismi çok güzel bence Didem ismi de çok güzel bence
Bende kızım olursa Nilay koyacagım diyordum
@Guba
zeynep benim ablamın adı
Guzel isim @Mucizebebek2023
Saglikla inşallah
Cemre…Asena…Deniz…su…Ahu…Lila…Lal…Sara
Bizde o simlerden selini secdik babasi sinan kendisi selin yakin oldu bir az
Doguma daha var dusunun tam karar verin
Selinde guzel isimmiş
Kız değil benimki ama en sevdiğim ism İLAY🩷
Şuana kadar en çok elay ismine ısındım ama daha güzelini de bulursam başka isimde degerlendirecegim
Ayy benim kızımın ismi olacak inşallah İlay Pera
@İlknur Çoook güzel isim
Cinsiyetimiz henüz belli değil ama, eşimle sevgilikten beri Güneş ismini veririz diyorduk o yüzden kız olursa Güneş erkek olursa Güneş Ege ismini vereceğiz
Kız olursa Güneş, erkek olursa da Güney diyeceksiniz diye beklemiştim İsmiyle yaşasın inşallah Allah sağlıkla gönlünüze göre versin
İkizlerimiz olsun çok istemiştik hatta değerlerimde yüksek çıktı ikiz olabilir dediler çok heyecanlanmıştık ikiz olsaydı Güneş ve Güney ismini verecektik ama kısmet olmadı
Teşekkürler
Bende guney diye beklemiştim.