Senin Bebişin adı ne olacak?

Hepsi guzel ama en cok Elay ı beyendim :star_struck: İnşallah sizde karar vere bilirsiniz arkadaşım​:heart_eyes:

2 Beğeni

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.bakalim kismetinde hangi isim olacak :smiling_face:

2 Beğeni

Insallah kizimizin ismini Selin dusnuyoruz hayirlisi. Aklima gelen kiz ismleri Ilayda Elay Nilay Eylul

1 Beğeni

Merhaba benim de iki oğlum var.Doğacak bebeğimizde kız.Adını babası koydu Aylin olacak inşallah.Ben Beril,Ahu ya da Mercan isimlerinden birini koymak isterdim.

1 Beğeni

Merhaba herkese Allah nəsib ederse bebeyin ismini Zeynep deyə düşünüyoruz inşallah sağ salım gelsinler de İsim koymak qolay canim

1 Beğeni

Merahaba aramıza hoşgeldin kafanızı çok karıştırmayın mihra ismi çok güzel bence Didem ismi de çok güzel bence

1 Beğeni

Bende kızım olursa Nilay koyacagım diyordum :heart_eyes: @Guba

:heart_eyes::heart_eyes:zeynep benim ablamın adı Guzel isim @Mucizebebek2023 :heart_eyes: Saglikla inşallah

Cemre…Asena…Deniz…su…Ahu…Lila…Lal…Sara

Bizde o simlerden selini secdik babasi sinan kendisi selin yakin oldu bir az

1 Beğeni

Doguma daha var dusunun tam karar verin :star_struck: Selinde guzel isimmiş :star_struck:

2 Beğeni

Kız değil benimki ama en sevdiğim ism İLAY🩷

4 Beğeni

Şuana kadar en çok elay ismine ısındım ama daha güzelini de bulursam başka isimde degerlendirecegim

3 Beğeni

Ayy benim kızımın ismi olacak inşallah İlay Pera :white_heart:

4 Beğeni

@İlknur Çoook güzel isim​:smiling_face::butterfly:

3 Beğeni

Cinsiyetimiz henüz belli değil ama, eşimle sevgilikten beri Güneş ismini veririz diyorduk :heart: o yüzden kız olursa Güneş erkek olursa Güneş Ege ismini vereceğiz :hugs::heart_eyes:

4 Beğeni

Kız olursa Güneş, erkek olursa da Güney diyeceksiniz diye beklemiştim :smiling_face: İsmiyle yaşasın inşallah Allah sağlıkla gönlünüze göre versin :bouquet::four_leaf_clover:

3 Beğeni

İkizlerimiz olsun çok istemiştik hatta değerlerimde yüksek çıktı ikiz olabilir dediler çok heyecanlanmıştık :see_no_evil:ikiz olsaydı Güneş ve Güney ismini verecektik ama kısmet olmadı :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende guney diye beklemiştim.

3 Beğeni