Senin Bebişin adı ne olacak?

Buğlem, Ceylin, Benan,Lina,Serra ,Sare​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Almila yejan ayliz beliz bersan delfin Ama Oglan olacagi boranalp olacak Yada yagizalp

3 Beğeni

Kızımız olsaydı adı ya Defne ya da Deniz olacaktı :heart_eyes:

1 Beğeni

Adıyla yaşasın sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz

3 Beğeni

En beğendiğim isimlerden yine ama yegenlerimin adı.maalesef hiç düşünemiyorum çok teşekkür ederim yinede

1 Beğeni

Seninde canim

1 Beğeni

Ben 29 haftalık kız bebegine hamile olan anneyim.2 oğlum var şimdi üçüncüsü kız olacak inşallah iki oğlumda da isimlerini koymakta hiç zorlanmadık ama şimdi kızımın ismine asla karar veremiyoruz.isim önerileriniz olursa çok sevinirim

Merhaba hoşgeldin benim bebeğim de kız olacak inşallah 15+4 haftalık şu anda Zeynep Duru düşünüyoruz

3 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.zeynep Duru çok güzel düşüneceğim bunu :raising_hand_woman:

2 Beğeni

Diğer çocuklarınızın isimlerini merak ettim :face_with_hand_over_mouth: anlamlı olmasına dikkat ediyoruz biz isim kişilik özelliklerini de etkiliyor bence birde söylenme sıkıntısı var herkese hitap etmesi zor :sweat_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Gerçekten çevrede olmayan isim bulmak o kadar zor ki​:joy: Allah kolaylık versin :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Kardeşler arasında isimler uyumlu olsun diye hic düşünmüyoruz zaten.buyuk oğlum emir küçük oğlumun adı poyraz ve gerçekten ismine çekmiş olduklarına poyrazdan sonra çok daha iyi anladık.hatta bu bebisimizle yeni şeyler bile öğrendik mesela ismimizdeki her harf kişilik özelliklerimizi yansitiyormus kendi ve çevremizdeki bir çok kişide isim harflerine baktık gerçekten doğru.bazen bilmemek daha iyi sanırım :joy::joy: şimdide isim secemiyoruz işte :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Toprak Mayda düşünüyoruz. Babası Toprak olmasını çok istiyor. İnsanların isimlerinin ozelliklerini taşıdıklarına çok inanıyoruz ikimiz de. Toprak gibi anaç, verimli, bereketli ve güçlü olsun diyor. Mayda da öz Türkçe bir isim. Narin, zarif, merhametli kadın demek. Bence yanyana da fena değiller. :smiling_face_with_three_hearts:Toprak Mayda Kahveci :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Merhaba @YuletKubra hoşgeldiniz :bouquet: İsmi çok güzelmiş sağlıklı güzel ömürü olsun :innocent:

2 Beğeni

@Empoypoyem hoş geldiniz :star_struck: Biz kız beklemiyoruz,ama sizin buldugunuz bir isim varmi kiziniz icin :heart_eyes:

1 Beğeni

Duru cok guzel bi isim benim kizimin adi da Duru ve inan adi karakterine yansiyor :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Şimdiden ismiyle saglikla yaşasınlar inşallah.mayda söyleniş olarakta kulağa çok hoş geliyor anlam olarakta güzelmiş.

1 Beğeni

Bugüne kadar düşünüp ama karar veremedigimiz isimler şunlar Begüm Irmak Nehir Elay Gökçe Yaz Duru Ara ara başka isimlerde düşündük ama yine dönüp bu isimleri konuşuyoruz ama bunları da geri koyamiyoruz.boyle bir kısır dongudeyiz :woman_shrugging:

4 Beğeni

Elayduru ikisi bi arada

3 Beğeni