Şeker yüklemesi yapılması?

Ben de yaptırmadım ama zararı olduğunu da düşünmüyorum. Doktorum asla zararlı olmadığını söyledi. Sadece yediğime içtiğime dikkat ediyorum doktor açlık tokluk üç aylık şeker baktırmıştı ve normal sadece dikkat et yediklerine şeker yüklemesine gerek yok demişti. Bebeğin sıvısı kilosu gelişimi normal gidiyor​:pray:

Şeker yuklemesı yaptıranlar var mı kızlar nasıldıı önerırmsnz

Canım ben yaptırdım hiç ye pişman değilim milletin abarttığı gibi hiçbir durum yok . Bildiğin limonlu şekerli su . Çevre insanı çok korkutuyor bende şeker yüklemesi yapılana kadar çok korkuyordum sonra bunı mu insanlar abarttı dedim yani baklava bile ondan daha tatlı . Zaten küçücük şişe 5 dakika içinde içiyorsun ya . Sadece doktora erken saatte git erkenden al çünkü 2 saat gibi bir zaman diliminde bekliyorsun suyu içtikten sonra

Tesekkur ederim tugbacim gercekten korkunc seyler diyenler var insan korkuyor :slight_smile: guzel sakin bir yorum duymak sevindirdi

İnan bende çok korkuyorum . He herkesin bünyesi farklı olabilir o konu hakkında bir yorum yapamam ama günlük hayatta şeker tüketen insanların bunu bu kadar abartmasını anlayamıyorum açıkçası .

Selam kızlar şeker yüklemesi nasıl yapılıyo ilk aç olarakmı kan aliyolar

Evet sabah gidiyorsun aç karna kan alıyorlar idrar istiyolar birde . Sonra eczaneden doktor sana ne yazdıysa 50 ya 75 lik glikoz alıp iciyorsun bir saat geçiyor aradan tekrar kan alıyorlar. Onlar sana biseyler ye demeden yemiyorsun zaten orda hemşire bilgilendiriyor.

Evet smdi hastanedym aynn bole oldu :smiley_cat:tesekrler :heart:

Glukoz negatif yazio şeker sonucu omu acaba

Bilemiyorum artık, ilk çocuğumda yaptırmamıştım. Bunda da yaptırmayacaktım ama biraz mecbur kaldım. İnşallah bir sorun yaşamayız

Kızlar tedayliya girince şeker yüklemesi yapılmasi gerekir mi

Orda değer aralığı yazması gerek

Yok şeker yüklemesi ile detaylı ultrason farklı isteğe bağlı yapıyorsun