Şeker yüklemesi yapılacak bugün bana kimi zararlı yaptırma diyor kimisi mutlaka yaptır sorun varsa belli olur diyor 27+0 olduk bugün ve ben çok kararsızım yaptıranlar destek olur musunuz
Ben yaptırdım cnim zarari olur diyenler oldu evet ama verdikleri seker cok değil ben gun icinde o yuklemeden daha fazlasini tuketiyorum icini ferah tut ona gore bi duyet uyguluyolar ben unsilin drenci hastasiyiim cok sasirdim sekerimi yukseltmedi
Ben 2 gebeliğimde de yaptırdım sorun çıkmadı çok şükür ama yaptırıp gizli şekeri olanlar oldu tabi doktor ona göre takip yapıyor, yani tek kötü yanı bence aç karınla tatlı bir şey içmek diyebilirim umarım güzel sonuçlarınız çıkar içiniz rahatlar
Teşekkür ederim cevap yazamadım ama yaptırdım sonuçlar çıkmadı halen beklemedeyim bakalım
Çok teşekkür ederim fazla tatlı gelmesi ve ac kalmam dışında sorun olmadı
Teşekkür ederim yaptırdım bakalım sonuç bekliyoruz
Yaptırdım zararı yok oluşabilecek sorunun önüne geçilir bakılıp .
Teşekkürler bende yaptırdım sonuçlar da güzel geldi elhamdülillah
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Bu konu için ne düşünüyorsunuz ?
Ben yaptırmak istemiyorum aşırı seker yukluyolar vucuda kanda bakilsin aclik tokluk yeter icmem oyle tatli seyler
Çok önemli bır test gebelık sekerın varsa ve bunu bılmezın çok tehlıkelı olabılır hem kendin ıcın hem bebek ıcın bızzat abımın esınden bılıyorum şeker yüklemesinden korkulacak bir şey yok ama hayatın boyunca hiç tatlı ağzına koymadıysan bılemem o kadar abartılıyor ki bu durum aklım almıyor hıc mı oku dışım baklamayı aynı anda yemedı bu însanlar gebelık şekeri çok tehlıkelı kendin için en doğru kararı yine sen kendin vereceksin doktorunla bu konuyu konuşmanı öneririm size doğru yönlendireceğine inanıyorum Ben ilk çocuğum da gebelik şekerime baktırdım çocuğum da hiçbir sorunu yok ben de iyi ki yaptırmışım şimdi ikinciyi hamileyim tekrardan yaptıracağım
Yurt dısında mecburı yapılması gerekıyo bende ıstemoyodum süresı bile hecmisdi ama doktorum ona ragmen 30 . Cu haftada yapdırdı , yapdırman iy olur eher sekerin yüksek se ona göre yolun basindayken tetbir koyulur en azından
Yaptırmak istemeyenlerin bir kısmı da şeker aleti alıyor o şekilde sürekli takip ediyormuş. Bende kararsız kaldım ilk hamileliğim. Malum herkes farkli birsey söylüyor yaptir yaptirma falan diye dogal olarak insanin kafasi da karışıyor.
Sadece kan tahliliyle neden bu kadar anlaşılmıyor acaba seker testi yaptirin diyorlar
O kadarda tatlı gelmedi bana
Kan tahlilinde farkedemezler çünkü sizin ne kadar miktarda şeker tükettiğinizi bilemezler, burada aslında amaç 50ml ya da 75 ml içtiğiniz de olması gereken şekere bakıyorlar, tabi yaptır yaptırma diyen çok fakat şekerin kiloyla hiç alakası yok zayıf bir insanda da gizli gebelik şekeri çıkabiliyor ve herkesin gebeliği aslında farklı, onun için doktorun aslında ne dediği önemli
Kizlar şeker yüklemesi yaptıran veya yaptırmayanlar var mı sizce doğrusu ne çok gerekli mi bir zararı olur mu yani çok şekerli şeylerden uzak durmaya çalışıyorum yine de gerekli mi sizce
Ben yaptırdım düşük çıkmıştı. Doktorum önermişti yaptır diye güvenip yaptırdım. Sizin kararınız tabi
Aşırı su içiyorum bide bebeğin suyu fazla diye yaptırdım normal çikti iyikide yaptırmısım şimdi rahat tatlı yiyorum korkudan hiç yemiyordum
kacinci haftada yapiliyor