Benim doğum yaptıgim oda burası
Ne kadar güzelmiş, imkanım olsa orada doğum yapmak isterdim
Bende bir aksilik cikmazsa Adana şehir hastanesinden devam edeceğim ilk doğumum olacak. İnşallah bende sonrasinda sizin gibi güzel bir sekilde bahsedebilirim
Sizin doktora yarina randevu aldim inşallah memnun kalirim hem ilac yazdiracam hemde cinsiyet icin gidecegim .size cinsiyetle ilgili bi sey soyledi mi?ultrason makineleri iyi mi?
Son gittigimde 11 haftalikti gelisim olarak 12 hafta görünüyordu. Ikili testimi verdim. Cinsiyet içinde daha erken diye hiç sormadim bile doktor kendisi daha görünmüyor dedi. Haftaya salı benim randevumda inşallah o zaman belli olur. Ultrason cihazlarindan ben çok memnunum. 3 ayrı yerden fotoğraf aldım. En net ve iyisi şehir hastanesinde çekilmiş olandı. Sizde inşallah memnun kalırsınız.
Sancı çektiğiniz o da doğum yaptığınız o da mıydı canım. Burda her odada 2 yatak var sancıyı orda çektiriyorlar açılma olup doğum başlayınca ayrı odada doğum oluyormuş ama sancıyı bile duymak birbirinin her yerini görmek kapılar açık kolidorda gelen geçen görüyor refakatçı alınmıyor ama hastalar birbirini görüyor bu çok iğrenç bişey
Ben onu da sordum bana dedikleri sancıyı suyun içinde çekip doğum başlayınca yatağa alıyorlarmış. Orda nasıl bebek suyun içinde mi doğuyor?
Yok bizim burda doğum zamanı herkesin odası ayrı sancı cektigin yatagin altını cekiyolar çatal oluyor orda doğum yapiyosun eğer doğum salonu ihtiyacı yoksa o odada kalmaya devam edebiliyorsun yoksa seni başka odaya alıyorlar doğum sonrası odalarda tekli de var ciftlide
Hiç bilmiyorum ben doğum yaptıktan 1 ay sonra geldi suda doğum ben o odada yaptım ama su olan küveti sonradan getirmişler
Sizin o herkesin birbirini gördüğü hastane bizim 10 sene önceki devlet hastanesindeydi toplama kampı gibi herkes herşeyi görüyordu bağıran çağıran vs ama ben şehir hastanesinde birini 8 sene önce birinde 4 ay önce doğurdum olumsuz hiç bişey yaşamadım özel odada doğum yaptım öyle kapı falanda açık bırakmıyorlar
Valla Bilkent şehir hastanesinde öyle toplama kampı gibi. Kadın doğum hastanesi 3. Kat B Blok tu sanırım. Zaten 3. Kat komple doğum katı. Rezil bir yer o sizin 10 yıl önceki dediğiniz orda 10 yıl önceyi yaşatıyor gebe kadıjnlara
Merhaba bende Adana da oturuyorum şehir Hastanesi’nde doğum yaptım kontrollere de orda gidiyordum benim süreç biraz zordu o yüzden merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz onu cevaplıyayım
Oncelikle hayirli olsun. Dogumunuz nasil gecti, ne zaman dogum yaptınız? Memnun kaldiniz mi? Ebelerin doktorlarin ilgisi nasildi? Odaniz tek kişilik miydi? Temiz miydi? Dogum sonrasi esinizi aldilar mi iceri? Cok soru oldu kusura bakmayın, simdiden teşekkürler
Hastaneye gittiğimde beş santim açıklığım vardı yatışım yapıldı oda tek kişilikti bi bayan olmak şartıyla refakatçı oluyor yanınızda sancılarımı çektiğim ve doğum yaptığım oda aynı odaydı bebeği de orda hazırladılar hatta doğum bittikten sonra bebekle beraber başka yine tek kişilik odaya alındımdoğum boyunca yanımda ki bayan refakatçi dışarı çıkarılmadı doktorların ve ebelerin pek ilgili olduğunu söyleyemem onun dışında eşimi asla almadılar içeri ne doğum esnasında ne sonrasında taburcu olup kapıya çıkana kadar eşim bebeği göremedi hatta görümcem bebeği kapıdan göstereyim dediğinde bile izin vermediler
Peki siz kontrollere hangi doktora gittiniz? Ve ne zaman doğum yaptiniz
Doktor bi iki tane değiştirdim memnun da değildim açıkçası şu an oğlum yedi aylık
Anladim teşekkür ederim
Merhaba doktora gittiniz mi
Maalesef cnm gidemedim iptal etmek zorunda kaldim
Aa olsun bakalim insallah cinsiyeti hemen öğrenirsiniz
İnşallah yaa cevrem hep erkek hissediyor.ama ben kiz istiyorum hayirli saglikli evlat olsun siz ne hissediyorsunuz?