Şehir Hastanesinde Doğum

Merhabalar, şuan 12 haftalık hamileyim. Adana’da yaşıyorum. Kontrollere Adana şehir hastanesine gidiyorum. Doğumu nerde yapacağım konusunda kafam karışık. Şehir hastanesinde doğum yapan annelerimiz tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Ilk hamileliğim olduğu için fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.

2 Beğeni

Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz bende şehir hastanesine gidiyorum 33 haftalık benimki Allah izin verirse şehir hastanesinde doğum yapacağım ozaman bilgi verebilirim

1 Beğeni

@adana-anneleri

Bende adanadayim 12 haftalik hamileyim ilk gebeligim benimde :blush:sehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz

1 Beğeni

Dilek Kaya Kaplanoglu na gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz

Dilek Kaya Kaplanoglu na gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz? Haftamiz da ayniymis :slight_smile:

1 Beğeni

Ama doguma onlar girmiyor ozaman kim nöbetci varsa o giriyor sezeryan mı

1 Beğeni

1 dogumu özelde yaptım ben 2 şehirde 3 insallah özelde yapıcam

Hangi sehirde yaşıyorsunuz, sehir hastanesinden memnun kaldiniz mi

Ben birkaç kez özele de gittim. Ama şahsi fikrim doktorunuz güzel denk gelirse en güzeli devlet hastanesi. Ben Sakaryada yaşıyorum. Doktorumdan çok memnunum çok detaylı inceliyor sağolsun. 2farklı özel poliklinikte muayene olmuştum ama devletteki ilgi daha güzel​:heart_eyes::heartbeat:

1 Beğeni

Bende muayenelerde şehir hastanesinden memnunum şuanda, bu zamana kadar hep korkunç doğum hikayeleri dinleyerek büyüdüm. Özellikle doğum anında devlettekilerin kötü davranması, özeldekilerin işi ticarete dökmesi gibi… Şimdi ilk hamileliğim araştırarak en doğrusunu yapmaya çalışıyorum. O yüzden benim için yorumunuz oldukça değerliydi. Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben Eren Haytoğlu na gidiyorum çok memnunum dün gittim 15 20 gün içinde gel doğumu planlayacağız dedi inşallah kendisi denk gelir hangi doktor doğuma gidecek çok merak ediyorum 28 ine randevu aldım bakalım

İnşallah çok güzel ve kolay bir doğumunuz olur. Şehir hastanesindeki deneyimleriniz benim icin cok kıymetli. Hamilelik surecinizde her sey normal mi geçti? Mesela detaylı ultrasona girdiniz mi?

AMİN inşallah canım 2 li test sonucum yüksek riskli çıkmıştı onun için perinotoloji ye yönlendi doktorum çok şükür temiz çıktı sonuçlarım çok güzel ilgilendi Aslı hanımda onun için detaylı ya 3 kere gitmiş oldum normal gebelerde detaylıya perinatolojiye gidiyor diye biliyorum devlete göre çok iyi özelle kıyaslarsan tabi ki beğenmezsin muayene 2 dk sürüyor ama bi sıkıntı olursa zaten doktor söylüyor bilgi olarak iyiler ama çok detaylı seninle ilgilenmiyor ben memnunum inşallah doğumda da güzel geçer

İnşallah tüm süreciniz çok güzel ve kolay geçer, sağlıkla bebeğinize kavusursunuz. Hiç ebelerle falan görüştünüz mü? Ben bir sonraki gidişimde görüşmeyi düşünüyorum. Bilgi almak amaçlı, davranışlarını gözlemlemek istiyorum

Allah razı olsun inşallah sizinkiside kolay ve güzel geçer benimki sezeryan olacağı için ebelerle görüşmedim normal doğum kuzenim yaptı çok memnun kaldı hem temizdi diyor hem de sancı çektiği oda da doğum yapmış çok güzeldi rahattı diyor

İnşallah bizimkide rahat geçer, benim ilk doğumum olacak. Bir sorum daha olacak size, detayli ultrasona eş kabul ediyorlar mı?

Doğum oncesi ve sonrasi eş aliyorlar mi o konuda bilginiz var mı

Malesef kabul etmiyorlar ama ultrason fotoğrafı veriyor tlfn dan fotoğraf çekmemede izin verdi doktor baya netti o bile mutlu etti bizi

Anladım cok teşekkür ederim bilgilendirmeler için