Eşini almamışlar ama bayan olursa en son dakikaya kadar çıkartmamışlar bebek olur olmaz da ablası hemen girmiş içeri eşleri normal doğum katına almıyorlarmış uygun olmayan görüntüler oluyor bağırışlar oluyor diye ama ilk olunca izin verebilir ler onu sorun ilk balcalıda yapmıştı aynı kuzenim ilk olunca yarım saat izin vermişler yanındaki kişinin 2.miş vermemişler şehir hastanesinde fark ediyor mu bilmiyorum
Rica ederim
Birdahaki randevuda hepsini soralim bakalim
İnşallah yardımcı olacak birini bulursunuz
İyi günler Rabia hanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Ben geçen yıl mayıs ayında kızımı kucağıma aldım ilk gebeliğim olduğu için biraz acemilik çektim altinkoza hastanesi ve şehir Hastanesi’ne eş zamanlı gittim en son altinkozada doğumu yapmaya karar verdim daha doğrusu eşim özelde olsun istedi . Şehir Hastanesi’nde Erdoğan Koca ve Eren haytaoglu ikisinde çok iyi doktorlar ben baya araştırdım Altinkozada Ersin Surmeliler oda harika bı doktor bebeğimin doğumdan sonra enfeksiyon problemi yaşayacağını ve yogunbakim süreci olabilecegini söylemişti söylediği gibi kızım iki hafta yoğunbakimda kaldı. Bu sene yine hamileyi. İki gebelik arası kısa olduğu için riskli olabileceğini soylediler başlarda Medline gittim bir kaç defa perinatologa da gittim onada Cansun Demir e gittim. Şimdi Balcalı hastanesi Mete sucu ya gidiyorum o da harika bı doktor doğumu balcalida yapicam.sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum
Sizin hamileliğinizde hayırlı uğurlu olsun. Uzun uzun yazmışsınız, teşekkür ederim. Bende daha çok acemiyim, siz neden bu kez balcalıya gitmeyi tercih ettiniz?
İki doğum arası yakın olduğu için riskli olabileceğini söyledi doktorum onyuzden biraz seçici davrandık hem maddi açıdan hem doktorun donanımı açısından hemde malum yeni doğan haberlerinden sonra alalade bı özel hastaneye gitmek istemedik iyi hastanelerdemaddi açıdan biraz külfetli geldi Mete bey donanımlı bı doktor ve doğumu kendisi yaptiricak o yüzden onu tercih ettik
Merhaba melike hanim ben de adana da oturuyorum perinatoloji den nasil randevu aldiniz benim de gitmem lazim ama bir türlü randevuya denk gelemiyorum
Peki nasil randevu aldiniz, bende randevu alamiyorum
Melike hanim merhaba tekrardan Şehir hastanesinde detayli ultrasonu renkli mi yapiyorlar siyah beyaz mi
Merhaba mete bey balcali depremden dolayi riskli oldugu icin yuregir devlete gecti demislerdi hala orda mi ? Bende ona detayli ultrasona gidicem memnun kalirsam onunla devam etmeyi dusunuyorum ama devlet hastanesinde dogum nasil olur sartlar,odalar ve hijyen nasil bilmiyorum
Merhaba mesajınızı yeni gördüm e nabızdan sürekli bakıyordum birde randevu talep etmiştim 5 gün içinde almıştım ama doktorum da 1 hafta 10 günde alamazsan gel ben yönlendireceğim demişti çok şükür hemen denk gelmişti belki birisi iptal etmiş olabilir o an bi defa gidince randevuyu kendisi veriyor ama ilk gitmek gerçekten zor inşallah en kısa zamanda randevu bulursunuz
Renkli yapıyorlar ama ultasyon kağıdını siyah beyaz çıkarıyor tlfndan çektiğin resim renkli oluyor
Cok teşekkür ederim cevabınız için
Ben ilk 2 doğumumu özelde yaptım 3.yü devlette marsa da yapmıştım gayet güzeldi çok bir fark yoktu arasında marsa da da tek kişilik odada kaldım hemşireler sürekli gelip kontrol etti zaten 1 gün kaldım imza atıp çıkmıştım eşim de sürekli yanımıza geldi istediği zaman içeri girdi bi sıkıntı yaşamadık özele okadar para vermeye gerek yok bence
Rica ederim
Ben medicalparkta sezer filiz erdala gidiyorum onu onerdiler bana da
Canım adanayı bilmem ama Ankaranın şehir hastanesine takipliydim ama 37+4üz şuan ve bu hafta hemen özele geçtim haftaya özelde doğuracam. Şehir hastanesi vasat yapmadıkları kalmadı psikolojim bozuldu resmen. Geçen hafta perşembe günü kontrole gitmiştim hemen yatış verdiler pazartesi günü kendi isteğimle çıktım. Nst de sancım çıktı diye ve suyum geldi zannettiler diye yattım sürekli on kere açıklık var mı diye baktılar sağlık sorunum nedeniyle sezaryen olmam gerekirken normale zorladılar. Doğum katında tuttular sancı çekenleri duydum gördüm. Mahremiyet sıfır. Herkes birbirini görüyor falan. Doğum korkum yoktu doğum korkusu yaşattılar. Riskli gebe olduğum halde normale zorlamak akıl işi değil. Nst de bebeğimin kalbi yavaşladı biri bişey diyor diğeri başka bir şey. Bilgi verme yok hayatım boyunca unutamam o yattığım günleri. O yüzden hemen özele geçtim ve şehir hastanesi sözü bile beni ürkütüyor.
İlkini 10 sene önce devlet hastanesinde diğer ikisini şehir Hastanesi’nde doğum yaptım hepsinde de ebeler gayet kibar ve ilgiliydi ben hiç bir zorluk yaşamadım Yozgat’ta oturuyorum
Demekki her şehir hastanesi bir değil bizim burda herkesin kendi odası ayrı otel konforunda resmen ne kimse sizi görüyor nede siz kimseyi hatta bizim hastaneye suda doğumda gelmiş bu sene