Şehir Hastanesinde Doğum

Şehir hastanelerinde doğum yapanlar var mi? Benim 2. Doğumum sezeryan olucak 2 gün yatış oluyormuş doğru mu acaba

Ben sehirhastsnesinde yaptim ama sezeryan yapmadım

Merhaba 1 buçuk ay önce bende şehir hastahanesinde doğum yaptım evet 2 gün yatış oluyor.

48 saat oluyor en erken doktorunuz durumunuza göre geçte çıkarabilir

Ben ilk ogrendigimden beri erkek hissediyorum :face_with_hand_over_mouth:

Bende oyle…bide bu sene erkek senesiymis oyle dediler. kiz istiyoruz bizde hayirlisi bakalim. Allah kalbinize gore versin sizinde :smiling_face_with_three_hearts:

Doktor yanilma payi var ama yüksek ihtimalle kız dedi bakalim detaylida belli olur artik bidaki gidisimiz detayliya olacak :smiling_face_with_three_hearts:

Yaaa cok sevindim​:blush::innocent: kacinci hafta detayli oluyor bende cumartesi gunune kendi doktoruma randevu aldim bakalim ne diyecek

18 la 22. Hafta arası detaylı oluyor bildigim

Doktor bana direkt randevu al git dedi o yuzden bilmiyorum ozel bir haftasi var mi? Ama hala randevu bulamadim

Perinatolojide randevu bulmak cok sıkıntıliymis inşallah kolaylikla bulursun canim

1 Beğeni

İnşallah

1 Beğeni

Merhaba doktorunuzun adını sorabilir miyim? ben de Sakarya’da oturuyorum, 40. Haftayı geçiriyoruz ama hala iyi bir doktor bulamadığım için doğumuma gelecek doktorun iyi mi kötü mü olacağı tamamen şansa bağlı olduğunu düşünmek beni çok geriyor.

Ben bugun net ögrendim canim erkek olacak bizimki.:slightly_smiling_face::upside_down_face::melting_face: Allah seninde gonlune gore versin

1 Beğeni

Valla üç ay falan telefonla uğraştım en son gidip hastaneden direk sekreterden aldım Yüreğir devlette balcalı bolumunden kadın doğum sekreterliginde

Ben orada doğum yapanlarla konuştum gayet temiz aynı özel hastane konforunda dediler. Evet hala Yüreğir devlette balcalı bolumunde

Doğum yaptınız mı bilmiyorum ama ben de Adana Şehir hastanesinde yaptım 1 gün yattım imza atıp çıktım

Ben şehir hastanesinde doğum yaptım ve çok pişmanım. 40+2 de yatışım oldu 1.5 gün suni sancı aldım. Hiçbir şekilde açılmam olmamasına rağmen. Doktorlar beni kontrol bile etmedi suyum çok az olduğu halde. En sonunda bebeğim suni sancıya dayanamayıp kakasını yaptı karnımda. Aniden sezeryane alındım. Ameliyattan sonra taburcu olacağım gün hiçbir şekilde dikiş bakımı hakkında bilgi verilmedi kontrol edilmediği için dikişim enfeksiyon kaptı. Dikişim tekrar açıldı. 15 gün hastanede yattım tekrar yine hiç ilgilenilmedi. 2 gün boyunca ameliyata alıcaz yemek yeme dediler. Ameliyata almadıkları gibi sütümde kesildi. En son başhekime şikayet üzerine gereken yapıldı. Çok pişmanım iyice araştırın doğum yapacağınız hastaneyi çünkü gerçekten önemli.

Kesinlikle sehir hastanelerinden uzak durun

Hangi sehirdesiniz