Progestan kullananlar 💊

Size de mi doktorunuz ağızdan kullanın demişti

Canm bız sadece sana yardımcı olmaya calosıyoz belkı senıkıde farklı

1 Beğeni

Ben başından beri vajinadan alıyorum, sadece hastanede yattigim yoğun kanamamin olduğu zaman 3 gün ağızdan aldım.

1 Beğeni

Bu arda folik asıtı kac gunde bır alıyonuz

İlk gebeliğim. Ben de hangisini uygulayacağımı şaşırdım. Her doktor farklı bir şey söylüyor. Sizin ağızdan alınca kanamanın bitti mi hemen

Her gün bir tane

Bana 2gunde bır verdı

1 Beğeni

Benim çok yoğun bir kanamam yok

Çok şükür kanamam durdu

1 Beğeni

Ama bn ayagı kalkmıyorum hıc sadece tuvalet

1 Beğeni

O da kişiden kişiye değişiyor demek ki. Ben çok erken öğrenmiştim belki ondan dolayıdır

Ben de onu denemeye çalışıyorum, inşallah benimki de biter gider

Bn bunu eveye tanıstum ebe bunu kullanmasamız bıle olur dedı bna cok kullanırsanız cocuk otızımlı olur dıyo

1 Beğeni

Lekelenmem varken yani sadece günlük ped yetecek kadar iken günde 2 adet 200 mg alıyordum, vajinadan. Kanama yaşadıktan sonra 3 kez almaya başladım, önlem olsun diye sanırım, yine vajinadan.

1 Beğeni

Üç ay diyorlar zaten süresine, bebeğin zihin gelişimine faydası var diye biliyorum. Ama fazlası zararmış dediğiniz gibi

O zaman ben de öyle devam edeyim çünkü ped batmıyor bile benim, lavaboda geliyor kan sadece

Sizin kanama mi kahve lekelenme mi, kırmızı kanamaysa doktora sorun yine de

1 Beğeni

Sızde düşük tehlıkesımı var

Doktor bana ıgne yaptı kanamm dursun dıye ve sızın kanamanız geldıgı halde doktor nıe yatıs vermıyo gozlem altına almıyo

1 Beğeni

Kırmızı kan geliyordu ilk gün, doktorum sadece progestanı sabah akşama çıkardı. Başka hiç bir şey yapmadı çünkü benim doktorum hep gebeliği bitirmek istiyor