Progestan kullananlar 💊

Düşük riski olan her arkadaşımın Allah yardımcısı olsun burda okuyorum görüyorum kendinizi yalnız hissetmeyin bizimle yeni bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederiz :heart::blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederiz arkadaşım :innocent: sizde sanırım şuan kanama var inşallah riskiniz hemen biter :angel:t2::white_heart::palms_up_together:t2: benim de lekelemem olmuştu bilirim bu duyguyu allah yardımcınız olsun

2 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Suan kanamm yok durdu ıkı gun hastanede yattım kanamm durdu

1 Beğeni

Ama doktorlar vajinal yoluyla almamızı söylüyor. Benim de kanamam var, iki farklı doktor da vajinal yoluyla kullanmamı söyledi

1 Beğeni

Doktor bana oyle soyledı hatta yanmda bı kadın yatıyodu o vajına yolundan alıyodu ve kanabası vardı doktor kızdı xanı doktor verdı dıye onu

1 Beğeni

Bana agızdan verdı kanamam geldıgı ıcın bebegı tetıklıyomus

1 Beğeni

Her doktor farklı bir şey söylüyor, hangi birinin dediğime güveneceğiz anlamadım. Bana sorduğum bütün doktorlar vajinal yolla al dedi, sizinki de tam tersini söylemiş. Nasıl yapacağız anlamadım

Vallah bn agızdan alıyorum yeterkı bebegıme bısey olmasın

1 Beğeni

Elbette ki tedbirli olmakta fayda var. Ben bir doktor arkadaşıma soracağım

Bı sorun bakalım

1 Beğeni

Peki yan etkisi olarak ne yaşıyorsunuz

Nasıl yanı

1 Beğeni

Ağız yoluyla alınca yan etkisi çok oluyor diyorlar. Bu arada doktor arkadaşım fitil yoluyla kullan, öyle bir şey yok dedi

Bı yan etkı yapmıyo

Ben doktorun söylediğini soyluyorumkı ve bana onermedı agızdan verdı düşük tehlıkrm okdugu ıcın

Ve senın kanaman var hale degılmı

1 Beğeni

Kanama varken ilacin durmama durumuna karşılık vajinadan alınması uygun olmayabilir, sadece aktif kanama varsa ağızdan alınabilir bence, ki bemde kanama varken ağızdan aldım ancak lekelenme tarzında iken vajinadan aldim

2 Beğeni

Evet iki gündür kanamam var benim. Bu yüzden sürekli doktor tanıdıklara soruyorum süreci, onların hepsi bana fitil olarak dedi. Daha iyi etki ediyormuş böyle

Benım kanamam okdugu ıcın agızdan verdı

1 Beğeni