Teşekkür ederim cuma günü doktora gideceğim inşallah
Kizlar bu ilac asiri bas donmesi yapiyor kullanan varmi normal mi
Ben kullandığım dönemde bende de yapmıştı, doktorum normal demişti. Çok ayakta kalmayıp uzanmaya çalışın
Evet aşırı sersemletiyor.
Benim kafam bir anda masaya düşüyordu
Merhaba daha once agizdan olarak almistim ama bende de cok fazla yan etki yapmisti hatta bi gun esimle yuruyuse ciktigimda dusup bayilmistim bile. Simdi vajinal yoldan aliyorum yan etkisi daha az oluyor.
Evet ama oyle de kullanmak istemiyorum.ne yapsam ki
Doktoruna danis istersen canim. Bende dusuk tehlikelisi oldugu icin ben hem igne hem de kapsul olarak aliyorum. Gercekten bazen cok zorluyor. Ama sonu guzel olsun diyip dayanmaya calisiyorum
Evet normal ben 5 haftalıkken kullanmıştım şimdi 10+3 haftalığım yine başlandı bugün kırmızı kanamam oldu Rabbime çok şükür ki bebeğe bir zararı olmamış yokmuş tedbir amaçlı yine başladım
Ecopirin ile beraber mi kullandiniz
Ben kulandim 2 kutu ama bende bas donmesi yapmadi sadece yedigim zaman mide bulantisi yapiyordu bende sizde de oldu mu acaba
Hayır sadece progestan kullandım günde iki doz yine aynı devam edeceğim
Hap olarak değil de fitil olarak alınca öyle bir yan etki yaşamadım ben .yaklasık 2 aydır kullanıyorum düşük tehlikesinden dolayı. Ama doktorunuza sormadan kullanmayın tabikide
Bende uyku hali baş donmesi mide bulantısı yapıyor
Ben de vajinal yolla aldığım için yan etkisi hissedilmedi.
Vajinal kullandığım dönemde sorun yaşamadım ama oral yolla aldığımda mide bulantısı, halsizlik ve kabız yapmıştı.
Progestonu vajına yollunla almayın kanaması olan ınsanlar almasın doktor bana tehlıkelı dedı kanaması olan ınsan alamaz dedı ama agızdan verdı kanamm oldugu ıcın bebegı tetıkl
Anlamadım canım
Progestanı vajınadan atmayın
Ama kanaması olanlar ıcın bu
Progestonu vajına yollunla almayın kanaması olan ınsanlar almasın doktor bana tehlıkelı dedı kanaması olan ınsan alamaz dedı ama agızdan verdı kanamm oldugu ıcın bebegı tetıkl