Progestan kullananlar 💊

Teşekkür ederim cuma günü doktora gideceğim inşallah

1 Beğeni

Kizlar bu ilac asiri bas donmesi yapiyor kullanan varmi normal mi

1 Beğeni

Ben kullandığım dönemde bende de yapmıştı, doktorum normal demişti. Çok ayakta kalmayıp uzanmaya çalışın

2 Beğeni

Evet aşırı sersemletiyor. Benim kafam bir anda masaya düşüyordu :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Merhaba daha once agizdan olarak almistim ama bende de cok fazla yan etki yapmisti hatta bi gun esimle yuruyuse ciktigimda dusup bayilmistim bile. Simdi vajinal yoldan aliyorum yan etkisi daha az oluyor.

1 Beğeni

Evet ama oyle de kullanmak istemiyorum.ne yapsam ki

1 Beğeni

Doktoruna danis istersen canim. Bende dusuk tehlikelisi oldugu icin ben hem igne hem de kapsul olarak aliyorum. Gercekten bazen cok zorluyor. Ama sonu guzel olsun diyip dayanmaya calisiyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Evet normal ben 5 haftalıkken kullanmıştım şimdi 10+3 haftalığım yine başlandı bugün kırmızı kanamam oldu :pleading_face::pensive: Rabbime çok şükür ki bebeğe bir zararı olmamış yokmuş tedbir amaçlı yine başladım

3 Beğeni

Ecopirin ile beraber mi kullandiniz

1 Beğeni

Ben kulandim 2 kutu ama bende bas donmesi yapmadi sadece yedigim zaman mide bulantisi yapiyordu bende sizde de oldu mu acaba

2 Beğeni

Hayır sadece progestan kullandım günde iki doz yine aynı devam edeceğim

1 Beğeni

Hap olarak değil de fitil olarak alınca öyle bir yan etki yaşamadım ben .yaklasık 2 aydır kullanıyorum düşük tehlikesinden dolayı. Ama doktorunuza sormadan kullanmayın tabikide

2 Beğeni

Bende uyku hali baş donmesi mide bulantısı yapıyor

2 Beğeni

Ben de vajinal yolla aldığım için yan etkisi hissedilmedi.

2 Beğeni

Vajinal kullandığım dönemde sorun yaşamadım ama oral yolla aldığımda mide bulantısı, halsizlik ve kabız yapmıştı.

2 Beğeni

Progestonu vajına yollunla almayın kanaması olan ınsanlar almasın doktor bana tehlıkelı dedı kanaması olan ınsan alamaz dedı ama agızdan verdı kanamm oldugu ıcın bebegı tetıkl

Anlamadım canım

Progestanı vajınadan atmayın

Ama kanaması olanlar ıcın bu

Progestonu vajına yollunla almayın kanaması olan ınsanlar almasın doktor bana tehlıkelı dedı kanaması olan ınsan alamaz dedı ama agızdan verdı kanamm oldugu ıcın bebegı tetıkl

1 Beğeni