Yok canm benim ilki düşük oldu ondan devlete gittim kavgalar ettim düşerse düşsün dediler ikincide özele gittim m. Oda düşük tehlikem vardı ama doktorun çok iyiydi en azından paramla ilgi gördüm devletmi bundada özele gectin geçen kanamam oldu ordan oraya gönderip durdular direk muayene falan asla doğuma biri geldi inada oraya git buraya git ordan dogumhaneye çık dyrlar o yüzden özel en güzeli canım sohbetleri ilgilileri baska
Evet ozelde para verip her şey yaptiriyorsun ama ,devletde oyle degil girişe para veriliyor diye,doktorlar sadece maaş aliyor,hastadan para alamiyor diye,iyi bakmiyor.gereksizler Allah oylelerinin cezasını verecek inşallah.
Cunki hakkimi yiyorlar.iyi bakmayip.beyse takmayalim
Her şey güzel olacak inşallah
Allah bebeklerimizi korusun yeter.
Amin canm devlet dünyanın parasını veriyor onlara ama
Hansı xəsdəxanaya gedirsiniz?
Nuranə klinikasına
Bakidadi hemin xəstəxana?Heç esitmemisem
Bakının ozundə deyil.rayonundadı.
Ne yazmak istediniz
Gitdiyi hastanenin hangi ilçede olduğunu sordum canim
@Nurtrk Sizi merak etdim.Şimdi durumunuz nasıl acaba?
Kanama hiç yaşamadım ama düşük ve erken doğum riskim (rahim ağzı kısalığı) var diye,yatak istirahetindeyim 19 cu haftamızdan.Şükürler olsun bu gün artık 31+2 haftalığız.
Kalp atışı için gittiğimde bana da verdi ufak bir kanama gözüktü her ihtimale karşı veriyorum dedi ben sabah ve akşam olmak üzere günde iki tane kullanıyorum şimdi bebeği hissedemedigim için tedirginim bugün biraz ağrım var kontrole gitmelimiyim bilemiyorum çok sık da hastaneye gitmek istemiyorum ama bugün biraz ağrım var ara ara uğruyor ne yapmalıyım sence ?
400mg kullanıyordum ben vajinaya günde 1 defa
Ben 400mg ve 200mg kulandim Son 1 aydi Dayandirmisim.kulanmayi
Rahim büyüdüğü için oluyor kanama yoksa korkmayın
Teşekkür ederim
Bende 11hafta 4 günlük hamileyim hafif lekelenmem oldu kanamam olmadı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi progestan yazdı iğne vuruldum şimdi lekenme yok 1hafta sonra tekrar çağırdı
Geçmiş olsun canım. Doktorun ne dediyse harfiyen yap. İnşallah sağlıkla gelir Minnak
Geçmiş olsun, sağlıcakla gelsin bebiş