Progestan kullananlar 💊

Allah’ım kolaylık versin umarım sıkıntılı sürecinizi en kısa sürede atlatırsınız , sağlıcakla evladınızı kucağınıza alırsınız​:palms_up_together: çok dikkat edin kendinize :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim ama umudum yok hâlâ kanamam devam ediyor sürekli yatmama rağmen

Progesteron iğnesi oluyorum hergun ama bigun bacagimdan yuruyemiyorum topallı yorum normalmi

@Cansu progesteron iğnesi olmuştu sana tecrübesini anlatabilir.

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

@Cansu canm sendede oldumu normalmi

1 Beğeni

İğnenizin adı ne? Ben oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum. İğneyi kaçadan mı oluyorsunuz yoksa göbek, kol gibi yağlı dokuya mı uyguluyorsunuz

Progesteron iğnesi 50ml kalcadan

Sizi korkutmak endişelendirmek de istemem ama iğne yapılır yapılmaz topallamanıza sebep olduysa hemşire hatası olabilir. Bir de ilacın prospektüsünü inceleyeyim. Yan etkisi olarak neler var bakayım

Ben progestan hapını vajinadan uyguladım. Hala oksapar gobekten koldan yapıyorum

Yan etkilerine baktım. Yan etki yerine direk doktora bildirilmesi gereken durumları yazmışlar. Aralarında bacak ile ilgili bir durum yok. İsterseniz Nörolojiye bir randevu bakalım beraber

Ben tüp bebek yaptırdığım zamanda kullanıyordum bunu bebeğin tutunması için kullanıyordum sanırsam ve göbekten vuruluyordum bende herhangi bir etki yapmamıştı.

Bende progesteron iğnesi cok yaptirdim canim,bu igneler yağ bazlı ilaçlar ve vicuda çok geç yayılıyor,bunun icine igneyi vurmazdan once biraz sıcağa yakin ilik suda bekletilmeli,igneyi yaptikdan sonra iyice iğne yerine masaj yapilmali ki deri altinda toplanip kalmasin.Yağ olduğu icin yayilmasi zaman aliyor.Bendede ilk bir kaç gun yeri ağridi oturmakda zorluk çekiyordum.Sonra boyle yapilmasi gerektiğini ögrendim,oyle yapdirdim rahat oldu sonrasi.Hem sicak suda bekletilmezse iğneye çekilmesi bile zor oluyor,yağ bazlı diye

Canım böyle zor yapıyorlar suratları beş karış birde masaj yapin desem

1 Beğeni

Sən onlarin yapmasini bekleme,kendin ovala pamukla iyice,iki kez ovalayib birakiyorlar zatən,hepsi aynı.Bende kendim yapiyorum iğneden sonra kalkma yerinden ovala iyice oyle kalk

Cansunun dediği gibi hemşire hatası ola bilir. Ben normal iyne vurdurdugum zaman kalcam bazen taş gibi oluyordu,topal gibi yuruyordum oturamiyordum bile,agladıgım bile olnuştu. İyenyi vurunca yaymak gerekiyor pamukla iyice yayki ilaç yayılsın kalmasın kalcanda. Bazilar hayır kalmalj diyor ama ,her kalcada normal akıp gitmiyor ki ilac gitse bendede giderdi. Sendede bende olan durum,anlaya biliyorum canım :pleading_face: Bundan sonra hemşireye soyle iyi vur diye çekinme,ister suratı 10karıs olsun,işi bu maaş aliyor yapsın bir zahmet,yapmazsada bu sozu söyle yapar. Boylelerinden şikayetci olmak gerek,neden senin yuzunden ağrı cekeyim ki ben.allah Allah ya . :smirk:Bende kendim yayıyordum pamukla,hemşire yapmiyordu :grin:

Bazıları çok güzel yapıyor canm bazıları ise​:woozy_face:

1 Beğeni

O bazılarıda bize denk geliyor işte nedense :woozy_face:

1 Beğeni

Aynen sorma ya sanki sanarsin hayrına yapiyor

1 Beğeni

Valla,şimdiye kadar ne adam akıllı bir doktorla karşılaşmadım nedeki hemşireyle.hepsi bir alem.sinir bozucu bir şeyler.bende hemşire olsaydım oylemi olurdum acaba diye merak etdim aslında. Kendi kismetime dusen doktorlara bakiyorum.etrafdakilarada bi bakıyorum, cok fark var,kısmet meselesi galiba :joy:bana hala iyisi denk gelmedj. Hamilelim domtorlarimda kötü,gic birine derdimi soylemiyorum,çünki ilgilenmiyorlsr doğru durust. Of of :smirk:

Devlete mi gidiyorsun canm

1 Beğeni

Evet devlet, girişde para veriyoruz,yine bakmiyorlar dogru durust fotografini cekmiyorlar. Eşim sinirleniyor kaç kere iyi bakın falan diyor ama takan yok.bakan kadın diye eşim sinirden çok sert cıkışmıyor erkek olsa ben yapacagımı bilirdim diyip geçiyor.ama bu kez iyi çek diycem kaç kez bile olsa. Geçen gün gitdigimizde foto cekmedi hic inan eve gelince delirdim. Sendemi devlete gidiyorsun?