Nasıl anlasiliuor, belirtisi nedir
Polip kahverengi akıntı yapar.miymis
Hayır, polip kırmızı bildiğimiz kanamamın sebebi olan bir şey. Vahimin iç kısmında bulunuyor ve kanama yapıyor. Eğer kanamamız çok ve kesede herhangi bir kanama görülmüyorsa bebekte sağlıklıysa kanamanı sebebi o polip olabilir. Bunun için muayene olmak gerekiyor.
Ic camasirimida her gun 2 defa degisiyorum ama ped rahat geliyorr pedi en fazla 3 saat kullaniyorum
Tıbbi genetiğe gittim ve kan verdim. 1 ay sonra sonucu çıktı. Fotoğrafını bulabirsem ekleyeyim.
Allah yardimciniz olsun,Allah kimseyi evladiyla sinamasin,İnşAllah sag salim kucagina alirsin![]()
![]()
Hangi sebeple, günde kaç kez, kaç mg, ne zamana kadar kullandınız ya da kullanacaksınız? Bana 200 mg gece yatmadan vajinal yolla al dedi, 36 . Haftaya kadar dedi ama bebeğin de yerleşme yeri iyi dedi, 10 gundr kahverengi lekelenmem var diye verdi. İlk çocuğun da 34 haftalık doğmuştu, tedirgin oldu diye mi verdi ,sebep de soramadım, bir dahakine ve lekelenmeniz durumuna göre sorucam
Ben de progestan 200 mg uyumadan önce günde 1 defa vajinal kullandım. 8.haftada başladım 16. Haftada doktor kes dedi. (Rahim etrafında kanama alanı bittiği için) Bence 10 gün lekemeneniz sürdürdüğü için progestan kullan dedi. Bebek erken dogmasın diye 3. Trimesterda daha farklı önlemler alınıyor. Geçmiş olsun arkadaşım Başta progestan kullanmak bunaltıyor. Bebeğin iyiye gittiğini gördükçe vaov işte progestan sayesinde diyip daha gönülden kullanmıştım
Etkisini kaç günde gösterir acaba, rahim etrafinda kanama alanı yok dedi bana, ne kadar kullanırım acaba
Lekelemen bitti mi? Galiba tedbirli olmak için kullanın diyor. Belki sıradaki randevunuzda artık kullanmayın diyebilir.
Hayır devam ediyor
Lekeleme olduğu için bence progestan kullanıyorsun
Ben 7.haftadan beri kullanıyorum ilk hafta günde bir kez vajinal yolla 200 mg kullandım. Kanama geçirdikten sonra günde 2kez kullanmaya başladım ve iğnesini de doktor verdi her gün 50 mg kullandım. Ama rahim içindeki kanamam ve lekelenmelerim bitmedi doktor daha fazla iğne vermek istemediği için sadece hapını kullanıyorum 9. Haftamdayım. Bugün kontrolüm var bakalımm doktor kanamaya bakacak
İnşallah güzel haberler alırsınız ![]()
İnşallah, geçmiştir
4 gönderi yeni bir konuya bölündü: Progestan yan etkisi
Bende sabah akşam 200m vajinadan ve günlük iğne birde haftalık iğnesini kullanıyorum ama kanamam geçmedi rahim dışında kanama var bnmde
Benimde hala geçmemiş az kanama gözüküyor ama doktor ek ilaç yazmadı aynı günde iki kez kullanacağım
Çok dikkat edin düşük için doktorunuz progestan önermedi mi veya herhangi bir tedavi
Onermez mi canm vajinal fitil her gün iğne ve haftalık iğne var