Progestan kullananlar 💊

Benim doktorum maalesef iyi çıkmadı. Çok fazla açıklama bile yapmıyor. İğne falan ne arasın. Bu yüzden ilacı cumaya kadar kullanıp başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum

Canm benm jlacın bıtmesını bekleme gıt Allah korusun bebek tasıyodun bnm kanamm geldı ben dırek gıttım bı sanıye bıle beklemedim

1 Beğeni

Benım kanamm avuc içi kadar geldı

1 Beğeni

Benim o tarz fazla kanamam olmadı ama gitmeli miyim sizce? İki gündür evdeyim bu şekilde. Doktor bana cuma gel bir daha demişti

Sonuçta lekelenmen var

Hamıle bı bayanın kanama ve lekelenmesı gelıyosa düşük tehlıkesıdır

1 Beğeni

Evet ama doktorum pek sallamadı sanırım bunu

Başka doktora gıt

1 Beğeni

Düşün oluyorsa bunu durduracak hiçbir ilaç yok diyorlar

Bana ıgne yaptı

Kanamam durdu

Kendini çok telaşa sokma lekelenme hamilelikler de olabiliyor @Cansu bilgi verecektir yerleşme kanaması diye bi şey var o olabilir kendini bu kadar soru işaretleri içine atma progestan kullanıyorsun zaten doktorun nasıl dediyse öyle kullanman taraftarıyım eğer gerçekten düşük yapıcağını düşünüyorsan farklı doktora veya acile gidebilirsin

1 Beğeni

Ben düşüğü aklıma bile getirmemiştim sadece kanı görünce korktum ve hemen doktora gittik. Doktorum keseyi küçük buldu ve gel cumaya alalım dedi direkt. Geç döllenme veya geç gelişme ihtimalini bile düşünmedi asla

1 Beğeni

O zaman doktorunuzu değiştirdin ne saçmalık kese küçük gel alalım demek bilmiyorum ilk defa duyuyorum doktorunuzu değiştirmeniz en mantıklı karar olacaktır

1 Beğeni

Ya evet bunu ilk görüşte söylüyor bir de. İyi bir doktor bulmak inanılmaz şans işi. Bana tercih bile sujöadı üstelik. Cuma günü aç gel, bu işi sonlandırabiliriz dedi direkt

1 Beğeni

Doktor değiştirmeniz iyi olacaktır iyi doktora denk gelmek zor devlette daha zor çok şükür maddi durumumuz el veriyo ve özele gidiyorum özelde doktora da gidebilirsiniz

1 Beğeni

Ben zaten sürecin başından beri özel doktora gidiyorum. Bunları diyen özel doktor

1 Beğeni

Çok şaşırtıcı rabbim sağlıklı eylesin dua edin bolca canınızı sıkmamaya çalışın

Ben çok yoğun bi kanama yaşamıştım zaten Zeynep Kamil acile gittim çok güzel baktılar ve progestanın iğnesini vurdular çok sancılıydı hatta adet oluyor gibiydim iğneden sonra biraz azaldı progestanı Sabah akşam kullanıyordum ve hiç tuvalet dışında ayağa kalmıyordum eşim sağolsun kahvaltımı hazırladı yemeğimi hazırladı seninde uzanıp dinlenmen gerekiyor ayaklarının altına yastık koyarak progestanı da kullandıktan sonra en yarım saat hiç kalkma tabi Yemen’e dikkat et stresde yapma güzel şeyler düşün

1 Beğeni

Öyle düşünme benim de düşük tehlikem vardı bak bebeğim kucağımda @FidanUğur arkadaşımız hamileliği boyunca bu riski yaşadı bak bebeği kucağında

1 Beğeni