Prenses annelerden kimler var ☺️

Oyle tabi guzel ama anlamina gore yapi olustgndan biraz daha arastrn derjm bence

1 Beğeni

İnci güzel

Sizin öneriniz nedir isim konusunda

Biz 34. Hafta dayız İNCİ koyacağız İnşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Bu 2 isim arasında kararsız kalıyorsanız doğduğunda ilk gördüğünüz anda yüzüne bakarken belki karar verebilirsiniz. :cherry_blossom::smiling_face:

İkizlerimiz olacak allahın izniyle biribe alya duru digerine asya defne istiyorum ama net degil

Tomris Hatun, M.Ö 6.yüzyılda yaşamış Saka veya literatürde İskitler olarak da geçen hükümdarlığın Türk kraliçesidir. İlk Türk kadın hükümdar olması ile bilinir. Alp Er Tunga’nın da torunu olarak bilinen Tomris Hatun, çocukluğundan beri at kullanmasını çok iyi bilen, kılıç ve okçulukta usta olan bir kadındır.

Kizlar erkek bebek ismi ariyorum önerileriniz var mi?

Kız bebek isim önerileri

Ben Efnan yada Meva koymayı istiyorum eşimi ikna etseydim bir​:face_with_peeking_eye:çok degisikmişte dile zorrl geliyormuş

Kızım olsa adını YÜSRA :cherry_blossom:koyacaktim İnşirah süresinde geçiyor kolaylık ve rahatlık demek sanada hayatın boyunca kolaylık ve rahatlık getirir

Ben Ali​:light_blue_heart: koyucam tek isim hem çok ağır hem çok güzel hemde eşimin k.babamin ve kardeşimin ismi erkekler de iki isim gitmiyor bu arada tek ve güzel isimlere bakmalisin :wink:

1 Beğeni

Kızlar kızımın adını Ebrar koymayı düşünüyoruz eşimle birlikte ama etrafımızdaki herkes bu ad çok eskidi diyor sizce nasıl?

Yaa hiçte eski değil etrafinda yoksa koy bence çok güzel bir isim hem Kuran’da geçiyor benimde hoşuma gidiyordu komşumuzun çocuğunun adı diye koymadım değişik olsun dedim

Ne benim ne de eşimin etrafında bu isim var ben ve eşim çok beğeniyoruz bu adı.

Merhaba arkadaşlar, kızıma isim arıyorum. Yeni, değişik olmayan,dini isim varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :heart:

Sen kimseyi aldırış etme o kadar modern isimler var ama anlamları yok kurandada geçmiyor bence çok güzel isim sen ve eşin begendikten sonra kimseye laf düşmez :smiling_face_with_three_hearts:

Zeynep, Eslem, Esila :cherry_blossom:

Hafsa ebrar meva aden züleyha rukiye aklıma gelen isimler bunlar canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::heart:

YÜSRA İnşirah süresinde geçiyor kolaylık ve rahatlık demek hem değişik hem güzel :cherry_blossom: