Prenses annelerden kimler var ☺️

Aynen yaa bende

Bende geçen gün açtım başlık o kadar güzel öneriler geldi ama yine arada kaldım bir çok isimde

Kızım olsa ismini Beray koyacaktim ama oğlum oldu :joy:

1 Beğeni

Asel sima reyyan berfin

1 Beğeni

Bi kaç tane yazarmısın

Ben mavisel ayla koydum kızımın adını

Benim bir kızımın adı zeyneb elisa doğacak olan kızıma da elif Zümra koyucaz

Defne doğa Ebrar aymira Ecrin ezgi Ecem kumsal ilay Umay liya beril dildade enfal ganimet destina kısmet kader lila ravza leyal Dilruba bu kadar yazabildim :joy:

Bende defne duru güneş arasında kaldım karar veremiyorum

Hayal , hayat , yaşam ve Nalan bu isimler çok hoşuma gidiyor

kız Bebek isim önerileri

Benim kızımın adı betül anlamı hayalı ifetli demek büyük kızımın adıdq Ravzanur rqvza bahçe dmek yanı nurlu bahçe oluyor asel ismide güzel onu begenıyorum bal demekmiş

1 Beğeni

Benim kızım da aralıkta doğacak inşallah ismini İnci koyacağım :cherry_blossom: Duru ile arasında kalmıştık İnci tercih ettik :slight_smile:

Yegenimin adı gülce bence çok güzel adını da çok tatlı telaffuz ediliyor kızım olsa bilge koymayı düşünmüştüm

Mihra

Erva

Hüma

Sare

Nisa

Benim bebiş kız olsaydı “Aylin” koyucaktım bence çok zarif bir isim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ayşin koymayı düşünüyoruz. Hoş bir anlamı var ay gibi ışıl ışıl parlak demek hemde ÖzTürkçe.

Kızlar kız isim önerilerinizi bekliyorum 31 haftalığım hala isim bulamadım aklımda var ama kararsız kaldım öykü oğlum var bir tane ismi doğu ona da uyumlu olsun istiyorum bir yandan ama farklı olursa da sorun değil :folded_hands::cherry_blossom:

Duru olabilir. Doğu ismi ile uyumlu duruyor. Ama öykü ismi de çok güzel

1 Beğeni

Duru da güzelmiş teşekkür ederim :heart_with_ribbon:

1 Beğeni