Prenses annelerden kimler var ☺️

Hanımlar sizce karaca mi Afra mi Tomris mi ? Kızım için

Tomris diyorum :smiling_face_with_three_hearts: sağlıcakla doğsun bebiş

4 Beğeni

Arkadaşımız hangisini tercih etmeli prensesi için :hugs:

• AFRA :heartbeat:
  • KARACA :heartbeat:
  • TOMRİS :heartbeat:
0 oylayan
2 Beğeni

Bence Tomris çünkü kızlar tripleri ile çok meşhur afra tafra derler morali bozulur. Karaca da mağaza olarak kötü anılar var tomris çok sevdiğim bi arkadaşımın kızının ismi :blossom::woman_fairy:t2::star2:

5 Beğeni

Tomris bnm de favorim sadece kökeninden emin olamıyorum türk mu değil mi

Afra güzel

1 Beğeni

Merhaba kızlar 29+2 den selamlar ilk kız bebeğim olacak doğuma 1.buçuk 2 ay kaldı ama hala isim bulamadık normalde eşimle ben modern ama farklı isim arıyoruz buğlem, Zümra falan bulmuştuk ama kimse beğenmedi amacımız biraz ağır isim olsun sanki büyüdüğünde kullanabilsin istiyoruz öğretmen veya yaşı büyük olduğunda farklı isim önerilerinizi bekliyorum. Kayınvalidem tarafı kürt öyle lina Mina falan olmasın

Benim bir kızım olursa eğer adını hüma koymayı düşünüyorum anlamı çok hoş araştırabilirsinz

Amine ,Meryem hüma, Sare, Mihri, Reyyan, Belinay,Neva, İkra, Erva, Efnan Sare de çok güzel isim ikisi bir tabi ki herşeyden önce Kuran’da anlamlı güzel sahabe isimleri kabile isimleri olursq daha büyük sevap

1 Beğeni

O mina Lina Alya çok eskidi herkeste o isimlerden var çok sıkıldım ben şahsen

3 Beğeni

Nilperi ismini cok sevdim. Hic duymamiştim esim ve ailem hoslanmadi​:sweat_smile: Bence güzel​:+1:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

İsimin ağırlığı önemli değil bence. Başkalarının düşüncelerini çok da önemsemeyin. Ağır isim diye bir şey yok bana göre, her ismin kendine has bir güzelliği vardır diye düşünüyorum. Ağır isim olarak siz aklınızdan geçenleri yazın, anket yapalım isterseniz :blush:

Bence en agir ama guzel bir isim hanzade eger agir olsun diyorsanız

1 Beğeni

Merhabalar siz anne baba olarak begendiyseniz kimseyi karistirmayin. Kimse begenmedi diyede kendinize dert etmeyin.O sizin evladiniz sadece ismin etkisi olduğuna cok inanirim ona gore guzel bi isim seçebilirsiniz :butterfly:

3 Beğeni

Buğlem isminin anlamını geçen gün görmüştüm. Cenneti müjdeleyen melek diyordu. Ne kadar güzel anlamı var. İsim de çokkk güzel. Siz beğendiyseniz başkasının düşüncesini neden önemsiyorsunuz ki?

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

2 Beğeni

Hümeyra olabilir

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

Ben gebe değilim, 6 ay oldu doğum yapalı

Asel selin defne Soyismi Karaca olacak 2 ay kaldı kararsız kaldık sizce hangisi daha güzel?

Anlamlarını düşününce Asel diyorum :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni