Prenses annelerden kimler var ☺️

27 haftalığım prenses anesiyim isim önerilerinizi alırım :blush::hugs:

1 Beğeni

Ben Eslem koymayı düşünüyorum :smiling_face_with_three_hearts:

26 haftalığız bizde eşim koymak istiyor bakalım henüz düşünmüyorum diyor​:smile:

1 Beğeni

İlay düşünüyorum :slightly_smiling_face:

28 haftalık oldu prensesim biz Menesa kuracağız 🩷

Ecrin hazal koyacağım 34+6 haftalık su kuşum :smiling_face_with_three_hearts:

31+2 haftalığız prenses :princess: annesi olacağım inşallah allahn izniyle nasip olursa asel sare koyacağız :blush::angel::nazar_amulet:

31+4 Asu mila koyacaz inşallah :cherry_blossom:

:smile:eşlere kalsa bebek doğduktan sonra direk kimlik çıkarirken koyarlar :smile::smile:hayırlısı olsun inşallah eşimle iki isim beğendik Zehra ve defne yinede aklım diğer isimlerde​:smile::smile::smile:

1 Beğeni

Bende koymayı düşünüyorum tâbi başka birkaç isim daha var aklımda ama kararszm ve doğuma az kaldı hala kararszm​:relieved:

Hayırlısı olsun inşallah asel ismini çok seviyorum ama ailede asel olduğu icin koymuyorum isimde nasip işi işte bi sürü isim düşünülüyo bebek doğunca da hiç düşünmedigin ismi veriyosun​:blush:

Ohh güzel isim vla sizinde az kalmiş sağlıklı kucağınıza alırsiniz inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

İnci koyacağım bende cuma günü geliyor prensesimiz 🩷🩷:cherry_blossom:

5 Beğeni

Evet güzel bi isim​:smiling_face::hugs::hugs:

Evet gerçekten çok kararsız kaliyo insan hayırlısı olsun inşallah :hugs:

1 Beğeni

Hepimiz için en güzeli en hayırlısı inşallah :palms_up_together::heart:

2 Beğeni

Yiaaa hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah güzel kızımız sezeryan mı olcak

Evet spinal olacak Allah izin verirse

Amine İkra Allah’ın izniyle :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

İlk kızımın ismi Adasu yeni doğan kızımın ismini Parla koyduk​:smiling_face_with_three_hearts: