Tesekkür ederim yorumun için enerji olayına bireyin isminin anlamını hayatında da taşıdıgına inananlardanım Dün öğrendik cinsiyeti cok arastırma fırsatım olmadı o yüzden %80 dedi ama inşallah değişmez sonradan
Kızlaaaaar eflin mi koysam inci mii sizce hangisi ? Aslında dolunay düşünüyordum ama kız çocuğu için kaba geldi yardımcı olun lütfeeennnn
Eflin daha hoş geliyor
Soyisminiz ne ona göre hangisi uyumlu olur bilemem tabi ama İnci ismini beğendim
Bebeğimin cinsiyetini hep erkek olarak söyledi ama 23+5’te kız dedi doktorumuz. Şimdi isim değişikliği yapma zamanı
Ben eylülde doğduğum için eşim kızımızın ismini Eylül koymak istedi benim de çok hoşuma gitti ama haziranda doğacağı için alakasız olur mu diye düşünüyodum, her gece dua ettim ismini rüyamda göreyim diye Geçen gece rüyamda kızıma Elif Eylül diye seslendim hemen Elif’in anlamına baktım uzun boylu zarif kız demekmiş ve gittiğim tüm doktorlar femuru baya uzun, uzun boylu ince bir kız olacak dediler 🩷 Ben çocukların isimlerinin dünyaya gelmeden önce belli olduğunu düşünüyorum, aynı inanca sahip olan varsa bol bol dua etsin belki siz de görürsünüz
Cuma gününe gün aldım kız bebek Mira Almina Asel Alina Zümrüt Secermisiniz
Almina
Alina
Bu cuma günü kız bebek doğurucam iki isim arasında kaldim Almina ya da mira Karakterleri nasıl oluyor Kızına mira ya da Almina ismi koyan varmı nasıl karakterler sahipler Mira ismi çok duygusal diye okudum Ya da başka bir kkiz isim oneriisi
@Nazlı8866 Erva -Vera-mihra-mina -alina
Alina bence
İkisi arasında Almina daha hoş bence
Aileler için beğendiğiniz ismi değiştirmeyin hatta hiç kimse için. Kızıma meva ismini koymustum diyemeyi o nasıl isim vs. Bir sürü şey söylendi şimdi herkes söyleyebiliyor, nasipse oğlum olacak ona da Barlas dedik ona da kılıf buluyorlar benim düşüncem ben kimseye uyamam alisilacaksa etrafimdakiler alisicak o xoxuktam sorumlu olan benim
Kesinlikle katılıyorum. Neticede ebeveyni biz ve eşlerimiz olacağız dünyaya getireceğimiz bebişlerin. İsim konusunda her kafadan bir ses illa ki çıkacaktır, fikir sunan oluyor bir de emrivaki yapıp her isme bir kulp bulan. Siz beğendiğiniz isimde kararlıysanız bunu yoruma bile açık bırakmayın derim. Bir ismi biri beğense biri beğenmeyecek ama adıyla yaşayacak olan dünyaya getirdiğimiz güzellikler olacak. Ben illa şu isim olsun diye diretenlere anlam veremiyorum kendinde bu hakkı bulup, kaba olacak ama en güzel yanıt da “kendi çocuğunuz olunca o ismi koyarsınız.” olacaktır benim nezdimde.
İki kızım oldu,eşim koydu isimlerini,simdi de oğlum olacak,ben koyacağım dedim,Alparslan ismine karar verdim,kayınvalidem çok usteledi,uzun isim desi,kendisi Ebu Bekir olsun dedi,bende bir harf fark var dedim,kendisi beş tane doğurmuş,biriminde ismini ben koyamad dedi,bende ilerdlide öyle dememek için ismine ben karar vereceğim dedim,benimkilerden hariç 5 torunu daha var,hiçbirine isim bile oneremedi,bana gelince kendisi koymak istiyor,benim koyacağım ismide begenmedi,o begenmeyince ben daha çok ısındım
Kız bebek için yeni ve güzel isim önerisi lütfennn
Kızlar sizce İnci mi yoksa Deniz mi??
Isim cok önemli birz daha arastrn isterseniz
İksi de cok anlamlo ve enerjileri cok güzel. Günümüz ismleri cok fazla artık .modern koymak istemedim