Prenses annelerden kimler var ☺️

Allah bagislasin

Hepimizinkini insllah sag salim kucagimiza alalim hepimiz cok heyecanliyim​:pregnant_woman::heart:

1 Beğeni

Amin ınşallah

Kızlar isim konusunda karar veremiyorum bir isim içime sindi gibi sizinde fikrinizi almak istiyorum Ecemnur nasıl :thinking:

Ben ismin sonuna nur eklendiğinde çok sevmiyorum ama başlı başına Ecem ismine bayılıyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Bende tam emin olamadım Ecem anlamıda tek başına çok hoşuma gitti :smiling_face:

Ecem tek başına güzel bence de :hugs:

1 Beğeni

Teşekkür ederimm :heart:

2 Beğeni

Benimde kızım olacak adını Alya koycaz inşallah. Büyük kızımda Duru 🩷

5yasina giricek kızım var ismi elif Sare şuan 2ciye hamileyim erkek olucak ahmethan koymak istiyorum

Tomris çokk güzel bende düşündüm ama eşimin ailesi biz diyemeyiz dediler bende takma isim takacaklarına başka isim bakıyorum Umay ismi düşünüyorum fikirlerede açığım tabiki :pray:t2:

Bebeğimin cinsiyetini öğrendim nasipse kızım oluyor :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts: daha önceden beğendiğimiz birkac isim vardı karar veremedik ekstra fikirlerede açığım :smiling_face_with_three_hearts: ASEL, HİRA, AZRA, GÖKÇE

Ben de isim bulmaya çalışırken artık beynim yandı. Yazdığın isimlerden ben de Gökçe ve Asel ismini beğendim. Benim aklımda da Kumsal ve Elis ismi var şimdilik :slight_smile:

1 Beğeni

İkiside birbirinden güzel ama Elis daha bir kulaga hos geldi sanki 🩷

Evet bana da o biraz daha kibar geldi sanki. Soyisimle de uyumlu olsun diye de şartlayınca bazen güzel dediğimiz isim bile olmuyor. Ada ismini de düşündüm de soyisimle bi garip geldi. Ada da güzel bak, Azra da kulağa hoş geldi şöyle bi söyleyince cool duruyor :slight_smile:

Benim kızım olsaydı duru veya ayla koyacaktım :smiling_face:

Elis ismini ilk defa duydum kulağa çok güzel geliyor :smiling_face:

1 Beğeni

Kızım olsaydı Tuana ya da Almila koymayı düşünüyorduk

Böyle denince daha bi ısındım bu isme :slight_smile:

1 Beğeni

Gökçe ismi çok çok güzel kızım olsaydı seçeneklerimin arasındaydı. İsmin enerjisi de güzel. Asel ismi son zamanlarda çok popüler oldu ama hiç sevemedim ya bilmiyorum yorumsuz :joy: Azra ve hirayı eleyin derim enerjisi güzel değil tabi saçma gelebilir bu görüş size ama ismin enerjisi olduğuna inanıyorum ben :face_with_hand_over_mouth: sağlıkla gelsin prensesiniz