Biz eşimle daha sevgiliyken karar vermiştik kızımız olunca diye aslında 🫶🏻
- DERİN
- DEREN
- DİLA
- ELİS
- KUMSAL
- RÜYA
Aysima, sare, hüma
Kızımın adı zehra
Çevreye bakıyorum hep lina mira vs gibi isimler okulda çok zor olur dedik tek isim düşündük bide
Oylar açık hanımlar
Oyumu Elis’ten yana kullandım fakat Minel ve Aysima isimlerinide beğeniyorum düşünürseniz
Bence sizin ve eşinizin begenmesi önemli kimsenin düşüncesini onemsemeyin derim insan kaç kere anne baba oluyor ki hayatta
İnci isminin yanına uyumlu ne isim olabilir öneriniz var mı
Merhaba canım atamıza hoş geldin, işte bir kaç öneri:
Ela
Naz
Su
Sena
Ece
Asel
Mira
Lina
Arya
Mila
Deniz
Rüya
Melek
Nur
Hilal
Aylin
Allah nasip ederse bir kizim olucak isim olarak Asena - açelya - duru - parla - Tuğçe - ilkim isimleri var şimdilik aklımda hem isteyene öneri olsun hem de isim önerisi olan varsa alabilirim ya da isimlerden sizce en güzeli hangisi
Kizlarrr 25 haftalık gebeyim ama hala kızıma bir isim bulamadim önerilerinizi bekliyorum
Ah canım, isim bulma aşaması hem en tatlı hem de en zorlu kısım değil mi? Benim son dönemde hoşuma giden birkaç isim var mesela: Mira, Lina, Derin, Masal veya Ela… Senin içini en çok ısıtan, bebeğine bakınca “Evet, bu onun adı!” diyeceğin ismi bulacağına eminim. İç sesini dinle, mutlaka hissedeceksin. Şimdiden güzel kızının ismiyle birlikte sağlıkla kavuşmanızı diliyorum!
Eğer kızım olsaydı ismini tuana koyacaktım. Anlamı cennet bahçesinden düşen ilk yağmur damlası demek
Bir türlü isimine karar veremiyoruz ne çok zormuş bir ömür boyu kullanacağı isme karar vermek. Aslında aklımızda bi kaç isim var mesela
Asel, Meva, Mihra, Ahsen, Amine, Leyla
Sizin önerebileceğiniz isimler varmı kızlarr ?
Aysi. Ahsen de çok güzel bir isim ya
Amine de çok güzel mihrada .Efnan ,mira bunlarda çok güzel rabbim kısmet ederse eşimde onaylarsa Ecmel Vera koymak istiyorum bende
Kızıma isim önerisi alabilirmiyim
Meva ,Eslem,Erva ,Ceylinbunlar geldi aklıma
Benim kizimin adi ceylin olucak