Prenses annelerden kimler var ☺️

Teşekkü ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize

Duanur çok güzel bir isim

Akıl vermek gibi olmasın yanlış anlamayın ama bence hem yaşlanınca kullanabileceği hem gençliğinde kullanabileceği bir isim koyun mesela Elanur ela teyze ela nene çok saçma geliyor kulağa​:joy:ben Elif Umay koyacağım

1 Beğeni

Masal :sweat_smile: olmalı

1 Beğeni

Oyum hayal den yana. Sağlıkla gelsin bebiş :white_heart:

1 Beğeni

Bende kızıma rüya ismini vereceğim diğerleri leyla ve ela fikir olabilir

1 Beğeni

Hayal bence :heart:

1 Beğeni

Hayal bence

1 Beğeni

Dogumuma 2 ayım kaldı kız bebek isim onerileri alabilirmiyim çok kararsızım düşünemedim doğru düzgün Almina mira almila isimleri arasında kaldım Siz de öneri verirmisiniz beraber secelim

Benimde kızım oluyor. Biz Gökçe inci umay lara mira aymira açelya ahsen isimlerinden birini koymayı düşünüyoruz. Size de fikir olabilir.

Amine, Aysima, Miray, Minel

Efnan duru da çok güzel

Bizde Rümeysa Mihra ya karar verdik inşallah ALLAHIN izniyle :heart:

Bende Fatma Sahra koyacagim​:smiling_face_with_three_hearts:

Aden Bera
Ayza Mira Seray

Elif Asya . Ve Doğa Lina kizlarimin ismi

Annelerrr ikiz kızlarımız olacak ama bir türlü isim bulamadım ufak ufak bakmamız gerek ama elim daha zeynep gibi bilindik isimler istiyor ama ben güzel anlamlı hitabı hoş olan isimler istiyorum hiçde kafama göre bir isim bulamadım ikizlere acaba benzermi olsun farklımı olsun kararsızım siz yardım eder misiniz

Deniz ve duru :slight_smile: bende erkekde olsa kizda olsa deniz olacak ismi ikiz olsaydi deniz duru koyacaktim

1 Beğeni

Rümeysa Mihra kulağa nasıl geliyor sizce biz bu isme karar verdik ALLAHIN izniyle inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Demode bnce :slight_smile: siz bilirsiniz tabi

2 Beğeni