Teşekkü ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize
Duanur çok güzel bir isim
Akıl vermek gibi olmasın yanlış anlamayın ama bence hem yaşlanınca kullanabileceği hem gençliğinde kullanabileceği bir isim koyun mesela Elanur ela teyze ela nene çok saçma geliyor kulağaben Elif Umay koyacağım
Masal olmalı
Oyum hayal den yana. Sağlıkla gelsin bebiş
Bende kızıma rüya ismini vereceğim diğerleri leyla ve ela fikir olabilir
Hayal bence
Hayal bence
Dogumuma 2 ayım kaldı kız bebek isim onerileri alabilirmiyim çok kararsızım düşünemedim doğru düzgün Almina mira almila isimleri arasında kaldım Siz de öneri verirmisiniz beraber secelim
Benimde kızım oluyor. Biz Gökçe inci umay lara mira aymira açelya ahsen isimlerinden birini koymayı düşünüyoruz. Size de fikir olabilir.
Amine, Aysima, Miray, Minel
Efnan duru da çok güzel
Bizde Rümeysa Mihra ya karar verdik inşallah ALLAHIN izniyle
Bende Fatma Sahra koyacagim
Aden Bera
Ayza
Mira
Seray
Elif Asya . Ve Doğa Lina kizlarimin ismi
Annelerrr ikiz kızlarımız olacak ama bir türlü isim bulamadım ufak ufak bakmamız gerek ama elim daha zeynep gibi bilindik isimler istiyor ama ben güzel anlamlı hitabı hoş olan isimler istiyorum hiçde kafama göre bir isim bulamadım ikizlere acaba benzermi olsun farklımı olsun kararsızım siz yardım eder misiniz
Deniz ve duru bende erkekde olsa kizda olsa deniz olacak ismi ikiz olsaydi deniz duru koyacaktim
Rümeysa Mihra kulağa nasıl geliyor sizce biz bu isme karar verdik ALLAHIN izniyle inşallah
Demode bnce siz bilirsiniz tabi