Aymaral aybike
Ya aybike de çok güzel aslında ama kızıma çoğunlukla melek diyorum aybikeye bike diyemem çok zormus isim konusu ya
Aybüüş dersin aydilek de olabilir
Aydilek güzel aklimda bulunsun yazayım olabilir ileride beğenmezse de ablan koydu ismini derin
Ahshshshsh aymaral çok karizmatik bi şans ver derim. Maral ismi çok asil. Sağlıkla gelsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim kuraya yazacağım onuda
Ayselin olabilir
Aylisya geldi aklıma uyumlu, ben biraz daha farklı isim seviyorum tabi sizin ne tarz aradığınız önemli
Aysima
Eşim kizimiza anneannemin ismini koyacagim diye tutturdu çıldırıyorum çocuğumun kendine özel ismi olsun diyorum kabul etmiyor ikinci isme ikna etme çabasındayim fakat ne koyacagima karar veremedim Bahar ismine ne yakışır lutfen yardimci olur musunuz ?
Aylin
Aysima olabilir
Yok ya illa ay olmasi gerekmiyor zaten öyle olunca çok kısıtlanıyorum isim seçeneği
Ya hoşuma giderse her şekilde olabilir aslında çok hoş bir isim aylisya hic duymamiştım mesela
Bnm kızın adı Birce Naz hıc alakalı degıl ama Birce ısmını cok bılmıyorlar
Birceyi not aldım bende çok beğeniyorum
Bence ela sare daha güzel duruyor sare ela da e harfleri bitişiyor söylemesi daha zor böyle telaffuz bakımından kolay gibi oluyor ela sare daha güzel sanki ama isimleriniz güzel adıyla büyüsün inşallah
Rica ederim ne demek kızımın adını bende amine seda koyacağım anlamı var daha doğrusu ben koydum eşim izin verdi bir daha hamile olsam kızım olsa sare ismini koyarım ela da eşiniz istemiş zaten uyumlu da olmuş etrafa bakmayın eşinizle siz nasıl istiyosanız öyle koyun sizin hakkınız netice de çocuğunuz da hayırlısı ile adını taşısın öyle yaşasın
Benim de nisandq kızım olacak adı Zeynep Sare olacak iki ismide çok seviyorum
Amin sizde inşallah