Erkek olsaydı kaynanam halası falan Ramazan bırakın diyorlardı eşimin dedesinin babasının ismi dedi benim kocama düşmez o isim siz bırakaydınız yada bı oğlan doğurun bırakın
Ama ben halen şüpheliyyim çünkü erkek hissediyorum iki oğlum var hamileiğim onlarla aynı hep ve bütün teoriler erkek gösteriyor
Kızlar Allah’ın izniyle kızımın doğmasına yaklaşık 12 hafta var aslında isim belirlemiştik ama yinede isim araştırıyoruz aklınızda güzel isimler varmı acaba
Esma ve Asel kızlarımın ismi
Allah bağışlasın aslında Asel ismini de düşündük ama çevremizde çok fazla var Esma ablamın ismiydi bizde erken yaşta biri vefat ederse ismi verilmez kaderi benzemesin diye
Umay Bera kızımın adi
Almila gökçe
Benimde kızım olacak inşallah Amine Efnan istemiştim eşim aklımda tutamam dedi durdu
şimdi Elifte karar kıldık
Benimde bı kızım var ikinci defa kız annesi olacam inş kızımın adı Elif yeni doğacak olanada efnan olacak inş
İlk kızım ikra nasipse 1 hafta 10 gün sonra efnan kucağıma alicam
ikra
efnan
Kızıma isim bulamıyoruz, içime sinen hiçbir şey yok .doğuma da çok az kaldı önerebileceğiniz isimler nelerdir?
Valla biz de aynı durumdayız daha doğrusu benim istediğim isimleri eşim beğenmiyor eşimin istediklerini de ben beğenmiyorum ne zormuş isime karar vermek
Yüsra, Meyra, Efnan. Kızım olsaydı aklımızda olanlar.
Sare, Zümra, İkra, Neva, Ravza, Nisa benim beğendiğim isimler
Önceden çocuğun ismine karar veremeyenleri görünce 9 ay gayet yeterli bir süre nasıl bulamıyorlar diyordum ,dememek lazımmış
aynen ya sorma
Arkadaşlar kız isim önerileri alabilir miyim
Asel: bal
Duru: tertemiz pırıl pırıl
Aden: cennet bahçesi
Serra: bolluk bereket sevinç
Parla:ışıldamak ışık saçmak
Vera: günahsız
Livza: bolluk bereket
Mehsa: ay parçası
Mihra: güneşe dair
Şira: yıldız ismi