Öztürkçe kız çocuk isimleri

Erkek olsaydı kaynanam halası falan Ramazan bırakın diyorlardı eşimin dedesinin babasının ismi dedi benim kocama düşmez o isim siz bırakaydınız yada bı oğlan doğurun bırakın

Ama ben halen şüpheliyyim çünkü erkek hissediyorum iki oğlum var hamileiğim onlarla aynı hep ve bütün teoriler erkek gösteriyor

Kızlar Allah’ın izniyle kızımın doğmasına yaklaşık 12 hafta var aslında isim belirlemiştik ama yinede isim araştırıyoruz aklınızda güzel isimler varmı acaba :face_with_hand_over_mouth:

Esma ve Asel kızlarımın ismi

1 Beğeni

Allah bağışlasın aslında Asel ismini de düşündük ama çevremizde çok fazla var Esma ablamın ismiydi bizde erken yaşta biri vefat ederse ismi verilmez kaderi benzemesin diye :pleading_face:

1 Beğeni

Umay Bera kızımın adi

Almila gökçe

Benimde kızım olacak inşallah :pray: Amine Efnan istemiştim eşim aklımda tutamam dedi durdu :roll_eyes::joy: şimdi Elifte karar kıldık :balloon::blossom:

Benimde bı kızım var ikinci defa kız annesi olacam inş kızımın adı Elif yeni doğacak olanada efnan olacak inş :smiling_face_with_three_hearts:

İlk kızım ikra :heart: nasipse 1 hafta 10 gün sonra efnan kucağıma alicam :heart: ikra :heart: efnan

1 Beğeni

Kızıma isim bulamıyoruz, içime sinen hiçbir şey yok .doğuma da çok az kaldı önerebileceğiniz isimler nelerdir?

Valla biz de aynı durumdayız daha doğrusu benim istediğim isimleri eşim beğenmiyor eşimin istediklerini de ben beğenmiyorum ne zormuş isime karar vermek

2 Beğeni

Yüsra, Meyra, Efnan. Kızım olsaydı aklımızda olanlar.

1 Beğeni

Sare, Zümra, İkra, Neva, Ravza, Nisa benim beğendiğim isimler

1 Beğeni

Önceden çocuğun ismine karar veremeyenleri görünce 9 ay gayet yeterli bir süre nasıl bulamıyorlar diyordum ,dememek lazımmış

1 Beğeni

aynen ya sorma

Arkadaşlar kız isim önerileri alabilir miyim :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Asel: bal

Duru: tertemiz pırıl pırıl

Aden: cennet bahçesi

Serra: bolluk bereket sevinç

Parla:ışıldamak ışık saçmak

Vera: günahsız

Livza: bolluk bereket

Mehsa: ay parçası

Mihra: güneşe dair

Şira: yıldız ismi

Nilsu: mavi renkli su

Lilya: çiçek ismi