Öztürkçe kız çocuk isimleri

Duyduğunuz güzel isimleri paylaşırmışsınız

Tam benlik konu açmışsın :joy:

Belin Beliz Umay Gökçe Akça Almıla aklima gelenler bunlar

1 Beğeni

Ay benim beğendiklerimi yazmışsın heeeppp bak sayina var ülkü ayla, ilay, Gökşin belen

Evet guzel isimler ama benim aklimda hep aybüke asya vardi o yuzden bu iki ismi koyacagim Akça ismi de cok hosuma gidiyor ama

1 Beğeni

Evet onlarda çok güzel benim kızımın adı da nasipse Gökçe Umay olacak inşallah

1 Beğeni

Burçe (yavru kurt demek). Konçuy (ay yüzlü prenses demek)

1 Beğeni

Hilal umay düşünüyoruz kızımın ismini

1 Beğeni

Mira ya da arven

Kızımın adı öykü asya doğacak olanada ada lina koymayı düşünüyorum

Cok güzel isim. Kızımız olsaydi bizimde Gökçe olacaktı.oglumuz oluyor​:relieved:

1 Beğeni

Çok güzel :purple_heart:

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah oğlum olursa bı sonraki çocuğum Göktan veya Gökalp Göktuğ gibi bı şey olacak büyük ihtimalle :joy::purple_heart:

Alçin kızımın ismi :smiling_face_with_three_hearts:

Bende rabbim nasip ederse kizimin adini Birce Naz koymayi düşünüyorum.

Eşim izin verseydi Parla koyacaktım :smile: Umay ve Gökçe isimlerini çok duydum bundan 5 yıl önce falan evlenmiş olsaydım koyardım fakat nereye baksam herkes bu isimleri koyuyor gibi geliyor bana :face_with_peeking_eye: geçen sene 3 tane arkadaşımdan 1i Umay diğerleri Gökçe koydu mesela Burçe ismini beğendim ama koyulabilir :pray: Aybike ismi aynı şekilde güzel :melting_face: Benim kızımın ismi Amine Meva içime sinerek koydum herkesin kendi tercihi tabi :smiling_face_with_three_hearts: Bunda küçükken bebeklerime koyduğum isim de etkili oldu (Amine) İlahiyat mezunuyum Cennet’ül Meva’yı çok sık duyardım o zamanlar aklıma gelmişti Meva’dan çok güzel isim olur diye zaten 2023-2024 kız isimlerinde moda oldu galiba :smile: sonumuz Aden ve Asel ismine benzemesin de :grin: malum bu isimler de her 10 bebekten 8’inde var :rofl:

Aaa bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa bizde hilal düşünüyoruz eşim Asena hilal diyor ben gökçe hilal

Benimde Allah kısmet ederse kız bizde Lina koymayı düşünüyoruz :hatching_chick:

Liya , Aysa kızım olsaydi ikisinden birini koyacaktik ikiside öztürkçe liyanin anlamı sabrın en güzel hali aysanin da ay gibi parlak yolu açık demek